Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
02.02.2025, 22:25
(23.01.2025, 02:25)degustator napisał(a): Witam, to moj pierwszy post tutaj takze prosze o wyrozumialosc.
Boss, po jakim czasie ponowic zapytanie zeby nie rozgniewac tygrysa, bo chyba gdzies zaginelo podczas lotu golebia
Siema
„kto pyta nie błądzi”

Bez przesady, mimo że szanuję Pablo to nie znaczy, że trzeba podchodzić do kontaktu z Nim, z jakimś stresem, to nie tak działa, On ma sklep, a my to kupujemy, bez tej relacji nie byłoby tego biznesu.
Więc jak nie otrzymasz jakiejś odpowiedzi, to a sprawa jest dla Ciebie degustator ważna to zawsze można coś doprecyzować.
Escobar ma taki, a nie inny sposób komunikacji, nie lubi gadać o „pogodzie”, odpowiada bardzo zwięźle, nie bawiąc się w przesadzaną kurtuazję,
co nie oznacza, że coś ma personalnie do kogoś.
Dedykuje tego posta do wszystkich co mają niską samooceną i pewność siebie, trzeba pamiętać, żeby nie przesadzać z ilością pytań, bo to zaśmieca skrzyknę i nic nie wnosi na zasadzie „dopytam, a może to coś przyspieszy” – tak to nie działa i dodatkowo generuję czas potrzebny na odpowiedź, a zabiera czas na jakiś inne produktywne rzeczy.
Jednak mają na uwadzę to, co napisałem po to jest mail, by swoje pytania kierować do sklepu, jeżeli ktoś ma taką potrzebę.
Dodam, że wiele odpowiedzi jest zawartych w wątkach sklepu Escobar i w warunkach regulaminu:
https://escobar.store/pl/regulamin/
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
05.02.2025, 11:18
Siema 
Panowie/Panie, jak złożyłem zamówienie w piątek (wszystko dogadane i opłacone) to jest szansa, że paka doleci do weekendu? Naczytałem się o tym 4cmc deluxe, że aż ślinka cieknie
(Tak w ogóle to siemano wszystkim, jestem tutaj nowy.

Panowie/Panie, jak złożyłem zamówienie w piątek (wszystko dogadane i opłacone) to jest szansa, że paka doleci do weekendu? Naczytałem się o tym 4cmc deluxe, że aż ślinka cieknie

(Tak w ogóle to siemano wszystkim, jestem tutaj nowy.
06.02.2025, 10:10
danooneek jeśli zamówiłeś w zeszły piątek, to do tego weekendu powinna na spokojnie dolecieć. Jak minie 5 dni roboczych, a paki nie ma, to kontaktuj się mailowo z vendorem.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
07.02.2025, 21:54
Siema zastanawiam sie nad zakupem 4mmc od esco i mam pare pytan
jak ze snem po przerobieniu paru gram i jak z sercem to wyglada bo kiedys kupujac od zaufanego czlowieka nie mialem problemu ani ze snem nawet po przerobieniu 3/4g w noc moglem od razu spac jak mef przestawal dzialac serducho wracalo do normy ale kilka dobrych miechow temu przez prace zmienilem miejsce zamieszkania to i diler sie zmienil sprobowalem i od tamtej pory dalem sobie spokoj bo to nie na moje nerwy serce myslalem ze mi wyskoczy faza chujowa spac nie moglem masakra w chuj dodam ze z mefem spotykam sie a raczej spotykalem rzadko raz na kilka miesiecy teraz nic nie wacham bo nie mam z tego zadnej przyjemnosci prosze o info co i jak
jak ze snem po przerobieniu paru gram i jak z sercem to wyglada bo kiedys kupujac od zaufanego czlowieka nie mialem problemu ani ze snem nawet po przerobieniu 3/4g w noc moglem od razu spac jak mef przestawal dzialac serducho wracalo do normy ale kilka dobrych miechow temu przez prace zmienilem miejsce zamieszkania to i diler sie zmienil sprobowalem i od tamtej pory dalem sobie spokoj bo to nie na moje nerwy serce myslalem ze mi wyskoczy faza chujowa spac nie moglem masakra w chuj dodam ze z mefem spotykam sie a raczej spotykalem rzadko raz na kilka miesiecy teraz nic nie wacham bo nie mam z tego zadnej przyjemnosci prosze o info co i jak
07.02.2025, 22:00
p83x1
Generalnie raczej po większości stimów/euforyków będziesz miał podwyższone ciśnienie i tętno, ale jak nie w żaden sposób obciążony kardiologiczne ani nie masz skłonności do takich chorób, to raczej nie masz się czym martwić. Chyba że wpierdalasz 0,7 na raz
W przypadku tego tematu o którym mówisz, to pewnie był mieszany z jakimś stimem, albo po prostu dostałeś 3cmc zamiast 4mmc. A tu masz czysty produkt.
Generalnie raczej po większości stimów/euforyków będziesz miał podwyższone ciśnienie i tętno, ale jak nie w żaden sposób obciążony kardiologiczne ani nie masz skłonności do takich chorób, to raczej nie masz się czym martwić. Chyba że wpierdalasz 0,7 na raz

W przypadku tego tematu o którym mówisz, to pewnie był mieszany z jakimś stimem, albo po prostu dostałeś 3cmc zamiast 4mmc. A tu masz czysty produkt.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
07.02.2025, 22:15
tak jest ale tutaj zamiast podwyzszonego tetna bylo ono wyjebane w kosmos dawki niskie 150/200mg zazwyczaj biore wiec to nie tu problem tylko w substancji lub moim zdrowiu choc nic na to nie wskazuje bo na codzien normalnie sie czuje cisnienie tez w normie
p83x1
Regularna suplementacja, przede wszystkim magnez i potas.
Jeśli zaczyna być za mocno na sercu, to możesz sobie wrzucić 2-3 asparginy, ewentualnie jakieś benzo, byle nie zaraz po sniffie.
Jak nie sprawdzisz, to się nie dowiesz.
Ale po tym towarze jak i w sumie każdym innym czystym mm/cmcku powinieneś normalnie zasnąć i nie mieć jakichś wielkich problemów sercowych w momencie jak zaczyna schodzić, czyli 2-3h po ostatnim zażyciu.
Regularna suplementacja, przede wszystkim magnez i potas.
Jeśli zaczyna być za mocno na sercu, to możesz sobie wrzucić 2-3 asparginy, ewentualnie jakieś benzo, byle nie zaraz po sniffie.
Jak nie sprawdzisz, to się nie dowiesz.

Ale po tym towarze jak i w sumie każdym innym czystym mm/cmcku powinieneś normalnie zasnąć i nie mieć jakichś wielkich problemów sercowych w momencie jak zaczyna schodzić, czyli 2-3h po ostatnim zażyciu.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
07.02.2025, 22:33
Chciałem zamówić coś po raz pierwszy od pół roku ale mój kantor btc poza adresem portfela wymaga teraz podania nazwy odbiorcy. Co mam wpisać? Przecież nie Pablo Escobar.
07.02.2025, 22:46
No to trzeba sprobowac
suple dodam dla zdrowia tak jak mowisz a jeszcze jedno znajde gdzies tu info o tym jak kupic btc i przeslac do vendora bez horendalnej prowizji? bo pierwszy raz takie cos robie malo sie znam