Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przeżyte traumy
11.02.2025, 21:43
Hexen... No właśnie...
Za dużo hexa to może być właśnie niejedna trauma...
Wprawdzie dla mnie akurat największą traumą było 9 lat zniewolenia za kratami, to kolejne 9 lat zniewolenia przez dragi może mieć również takowe znamiona...
Za dużo hexa to może być właśnie niejedna trauma...
Wprawdzie dla mnie akurat największą traumą było 9 lat zniewolenia za kratami, to kolejne 9 lat zniewolenia przez dragi może mieć również takowe znamiona...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
12.02.2025, 11:00
Niepotrzebne leki tworzą niepotrzebne traumy

NIE dla OPIO !!!
12.02.2025, 11:21
a potem tworzą niepotrzebne pierdolenie tam gdzie nie trzeba, no jakim trzeba byc imbecylem by pisać o tym forum publicznie
jeszcze się do niedawna nawet śmiałam z tego pierdolenia, od takie cos innego na forum, zwł jak wielu ludzi się nagle zaczeło ogarniać i tu już nie wbijają, albo wbijają b. rzadko. ale kurwa nie przesadzajmy.
Chochlik dla mnie jesteś przegrywem już. miałam Cię za odklejeńca, a mam Cię po prostu za debila już.
...........
jeszcze się do niedawna nawet śmiałam z tego pierdolenia, od takie cos innego na forum, zwł jak wielu ludzi się nagle zaczeło ogarniać i tu już nie wbijają, albo wbijają b. rzadko. ale kurwa nie przesadzajmy.
Chochlik dla mnie jesteś przegrywem już. miałam Cię za odklejeńca, a mam Cię po prostu za debila już.
...........
mrrrrau

12.02.2025, 11:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.02.2025, 11:50 przez Lifeisbrutal.)
DarkSonia Jak ktoś się urodził zjebem to już zjebem umrze. Choć zdarzają się przypadki, że ludzie się zmieniają, ale on nie chce się zmienić w żaden sposób.