Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hajlajfy rozdajo sample v2
13.02.2025, 07:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.02.2025, 07:25 przez kot_kreskowy.)
Cześć,
Z uwagi na pewne perturbacje utraciłem sampelki i nie będę miał okazji napisania opini na ich temat.
Sample otrzymałem na około dwa tygodnie przed przeprowadzką ze starego mieszkania a że sytuacja była taka że mógłbym zaliczyć przypał gdybym je tam trzymał, w dodatku byłem świeżo po testach 4mmc i 3cmc od Pabla to postanowiłem dać je na przechowanie do znajomego.
Niestety chłop w przypływie braku mózgu wpierdolił mi je...
Po nim najmniej bym się akurat spodziewał takiego zagrania no ale teraz to już po ptakach.
Zachował się chociaż honorowo i dostałem w ramach odszkodowania 3 razy więcej dobrego mefa
Po samplach zostały mi tylko zdjęcia na drugim telefonie, których nawet nie dało się przesłać więc zamieszczam foto takie a nie inne
![[Obrazek: IMG-20250212-162438-364.jpg]](https://i.ibb.co/5hrVV5Rn/IMG-20250212-162438-364.jpg)
![[Obrazek: IMG-20250212-162430-516.jpg]](https://i.ibb.co/Y7pnXtwr/IMG-20250212-162430-516.jpg)
Z jego wypowiedzi mogę tylko napisać, że tusi mu smakowało i zajebiste i ogólnie poleca, obydwa coco działało na niego na granicy placebo a 3fmc wystrzeliło go stymulująco...
Ciebie HighlifeMarket najmocniej przepraszam że tak wyszło,
A jego chyba jednak zabiję chuja
A na koniec dodam, że są to moje pierwsze sampelky jakie utraciłem z jakiegokolwiek powodu.
Przepraszam za zaistniałą sytuację i honorowo idę się wpisać na czarną listę.
Bo w przeciwieństwie do lewackich szmat walących sobie konia pod Tuska,
Kot swój honor ma😎
Adios Amigos
Z uwagi na pewne perturbacje utraciłem sampelki i nie będę miał okazji napisania opini na ich temat.
Sample otrzymałem na około dwa tygodnie przed przeprowadzką ze starego mieszkania a że sytuacja była taka że mógłbym zaliczyć przypał gdybym je tam trzymał, w dodatku byłem świeżo po testach 4mmc i 3cmc od Pabla to postanowiłem dać je na przechowanie do znajomego.
Niestety chłop w przypływie braku mózgu wpierdolił mi je...
Po nim najmniej bym się akurat spodziewał takiego zagrania no ale teraz to już po ptakach.
Zachował się chociaż honorowo i dostałem w ramach odszkodowania 3 razy więcej dobrego mefa

Po samplach zostały mi tylko zdjęcia na drugim telefonie, których nawet nie dało się przesłać więc zamieszczam foto takie a nie inne

![[Obrazek: IMG-20250212-162438-364.jpg]](https://i.ibb.co/5hrVV5Rn/IMG-20250212-162438-364.jpg)
![[Obrazek: IMG-20250212-162430-516.jpg]](https://i.ibb.co/Y7pnXtwr/IMG-20250212-162430-516.jpg)
Z jego wypowiedzi mogę tylko napisać, że tusi mu smakowało i zajebiste i ogólnie poleca, obydwa coco działało na niego na granicy placebo a 3fmc wystrzeliło go stymulująco...
Ciebie HighlifeMarket najmocniej przepraszam że tak wyszło,
A jego chyba jednak zabiję chuja

A na koniec dodam, że są to moje pierwsze sampelky jakie utraciłem z jakiegokolwiek powodu.
Przepraszam za zaistniałą sytuację i honorowo idę się wpisać na czarną listę.
Bo w przeciwieństwie do lewackich szmat walących sobie konia pod Tuska,
Kot swój honor ma😎
Adios Amigos
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
14.02.2025, 14:35
(10.01.2025, 21:19)HighlifeMarket napisał(a): Witam wszystkich ponownie,
Nowe produkty, to oznacza czas na sample
Zawartość tegorocznej paczuchy:
- Coco Cherry
- Coco Exclusive
- Tusi
- Amfetamina
Co zrobić aby takową paczuszkę otrzymać?
- Użytkownik powinien mieć na swoim koncie co najmniej 20 postów oraz 20 reputacji
- Staż konta co najmniej 1 miesiąc
- Odpowiedzieć w tym wątku oraz wyrazić chęć otrzymania sampli, dla zasady - kto pierwszy ten lepszy.
- Nie być wpisanym na czarną listę samplarzy
Podobnie jak ostatnio, 10 pierwszych osób zgłaszających się do akcji dostanie paczkę.
Dla osób, które aktualnie korzystają z życia i nie przesiadują na forum - proszę pochwalić się recenzją z naszego lub innego działu, 10 osób otrzyma sample. Jeżeli zgłoszeń będzie więcej niż 10, wybierzemy najlepsze zgłoszenia.
Zgłoszenia z recenzjami przyjmujemy do niedzieli 23:59.
Ze szczęśliwcami skontaktujemy się za pomocą wiadomości prywatnej.
Witam Vendora mógłbyś kuknąć na maila ważna sprawa pozdro
14.02.2025, 14:38
Tornado1987 Jeśli liczysz na sample po akcji samplowej to się nie doczekasz. Zresztą nie spełniasz nawet wymagań akcji samplowej, która zresztą już dawno się zakończyła.
14.02.2025, 23:51
kot_kreskowy
To nie jest przypierdolka do Ciebie, chociaż fakt, bardzo chujowa sytuacja Cie spotkała i jak zauważyłem nie tylko Ciebie, bo komuś tam się coś wysypało, tylko to nie rozwiązuje problemu ...
Każdy, ale to każdy, kto zadeklarował się do pisania recenzji , po odebraniu paczki, bez względu na okoliczność co później się z nią stało i w jaki kolwiek sposób ktoś ją utracił (zgubił , wysypał, sam przejebał, czy też ktoś go okradł) to wychodzi na to, że niewywiązuje się z początkowych założeń. W takim wypadku powinien nabyć na własny kosz produkt od Vendora (może poprzez szczerość uda mu się uzyskać jakiś rabat) i napisać recenzję. W przeciwnym wypadku powinien podlegać takim samym restrykcjom o jakich jest mowa przy każdej akcji samplowej - Ten który pobierze próbki, a nie wywiąże się z napisania recenzji z automatu zostaje wpisany na czarną listę i.
I jak napisałem na początku.
To nie jest przyjebka do kogoś, a reakcja poparta tym, żeby w przyszłości nikt nie wpadł na pomysł, że można się łatwo wytłumaczyć pisząc że coś tam, lipa.
To nie jest przypierdolka do Ciebie, chociaż fakt, bardzo chujowa sytuacja Cie spotkała i jak zauważyłem nie tylko Ciebie, bo komuś tam się coś wysypało, tylko to nie rozwiązuje problemu ...
Każdy, ale to każdy, kto zadeklarował się do pisania recenzji , po odebraniu paczki, bez względu na okoliczność co później się z nią stało i w jaki kolwiek sposób ktoś ją utracił (zgubił , wysypał, sam przejebał, czy też ktoś go okradł) to wychodzi na to, że niewywiązuje się z początkowych założeń. W takim wypadku powinien nabyć na własny kosz produkt od Vendora (może poprzez szczerość uda mu się uzyskać jakiś rabat) i napisać recenzję. W przeciwnym wypadku powinien podlegać takim samym restrykcjom o jakich jest mowa przy każdej akcji samplowej - Ten który pobierze próbki, a nie wywiąże się z napisania recenzji z automatu zostaje wpisany na czarną listę i.
I jak napisałem na początku.
To nie jest przyjebka do kogoś, a reakcja poparta tym, żeby w przyszłości nikt nie wpadł na pomysł, że można się łatwo wytłumaczyć pisząc że coś tam, lipa.
15.02.2025, 02:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2025, 02:16 przez Lifeisbrutal.)
Mirosound Ale w czym ty masz problem do kota? Przecież wyraźnie napisał, że wpisuje się na czarną listę samparzy i faktycznie tak zrobił. Zresztą co ty mu rządzisz czy ma zamawiać coś czy nie? A ogólnie rzecz ujmując gdybyś czytał jego post dokładnie to byś zauważył, że zachował się bardzo dobrze w stosunku do hajlajfa i przeprosił za zaistniałą sytuację.
Tego nie doczytałem ,więc przepraszam
Nie przyjebałem się do niego, ale fakt, że posłużył jako przykład, q może nawet i ja nie powinienem być tu od rozliczeń.
A jak się wpisał na czarną to zwracam honor i jeszcze raz przepraszam
Chyba sam powinienem się teraz obszczelać po japie
Nie przyjebałem się do niego, ale fakt, że posłużył jako przykład, q może nawet i ja nie powinienem być tu od rozliczeń.
A jak się wpisał na czarną to zwracam honor i jeszcze raz przepraszam
Chyba sam powinienem się teraz obszczelać po japie
15.02.2025, 09:46
Lifeisbrutal a co TY sie rządzisz i mowisz za kicia kreske...w czym masz problem do microsounda? on umie mowic za siebie. wiec nie wiem dlaczego wyjasniasz cos w jego imieniu compadre;-) znaczy wiem dlaczego wyjasniasz, to bylo rzecz jasna pytanie kwestii retorycznej
15.02.2025, 10:20
@"LOBO" Po to jest forum żeby się udzielać. Każdy miał prawo odpisać na ten post. Wiem, że kot ma swój rozum i sam może się przecież jeszcze do tego odnieść. Ale to co napisał Mirosound wyglądało jak atak na kota ponieważ nie doczytał dokładnie tego co napisał kot. A, że lubię kot_kreskowy i lekko mnie wkurwił atak na niego, to mu grzecznie wyjaśniłem, że kot już się wpisał na czarną listę samplarzy i przeprosił hajlajfa za zaistniałą sytuację jak już wcześniej wspomniałem. Myślę, że wyjaśniłem już wszystko.
15.02.2025, 10:43
(10.01.2025, 21:19)HighlifeMarket napisał(a): Witam wszystkich ponownie,
Nowe produkty, to oznacza czas na sample
Zawartość tegorocznej paczuchy:
- Coco Cherry
- Coco Exclusive
- Tusi
- Amfetamina
Co zrobić aby takową paczuszkę otrzymać?
- Użytkownik powinien mieć na swoim koncie co najmniej 20 postów oraz 20 reputacji
- Staż konta co najmniej 1 miesiąc
- Odpowiedzieć w tym wątku oraz wyrazić chęć otrzymania sampli, dla zasady - kto pierwszy ten lepszy.
- Nie być wpisanym na czarną listę samplarzy
Podobnie jak ostatnio, 10 pierwszych osób zgłaszających się do akcji dostanie paczkę.
Dla osób, które aktualnie korzystają z życia i nie przesiadują na forum - proszę pochwalić się recenzją z naszego lub innego działu, 10 osób otrzyma sample. Jeżeli zgłoszeń będzie więcej niż 10, wybierzemy najlepsze zgłoszenia.
Zgłoszenia z recenzjami przyjmujemy do niedzieli 23:59.
Ze szczęśliwcami skontaktujemy się za pomocą wiadomości prywatnej.
Ja wystawię opinię chętnie zamówienia próbnego które złożyłem no też taki miałem zamysł potem każdy może mniej więcej określić co jest pięć z czym. Kuknij na maila dzisiaj bo dalej Jest kłopot który nie został rozwiązany. Pozdro