Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bolchem*****.c**
26.01.2025, 15:48
Brałem więcej niż pół roku temu, na jakość nie można było narzekać. Na nową (i droższą ponad dwa razy niż jeszcze w marcu) alfę inni nie narzekają.
Mogliby -zolan wreszcie dokupić, już ponad 3 miechy od kiedy nie ma.
Mogliby -zolan wreszcie dokupić, już ponad 3 miechy od kiedy nie ma.
14.02.2025, 08:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.02.2025, 08:31 przez Prophillo.
Powód edycji: I change the word "rush" in english
)
Dzień dobry, złożyłem dwa zamówienia na a-php od bol, jedno w grudniu i jedno w styczniu. Otrzymałem praktycznie tę samą substancję, małe białe kryształki, bardzo aktywne, wyglądało to jak legalny php, coś, czego nie próbowałem od jakiegoś czasu. Rozpuściłem go w bardzo małej ilości wody i zajmuje to trochę czasu, ale rozpuszcza się całkowicie. Wydaje się też całkiem czysty, duży "rush" , czas trwania, bezsenność… Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Paczka dotarła do Włoch w niecały tydzień, bardzo dyskretnie. Pomimo cen myślę, że wkrótce złożę zamówienie ponownie. Ale teraz zobaczyłem, że mają też a-pihp, czy ktoś tego próbował? Czy to prawda? Bardzo mi zależy na uzyskaniu informacji, dziękuję tym, którzy odpowiedzą.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
(14.02.2025, 14:21)2palcewnatalce napisał(a): Prophillo wygladaz na b
ota z dopka bro come to photo
Witam 2palcewnatalce. Jestem Włochem i piszę za pomocą Tłumacza Google. Czasami mam problemy ze zrozumieniem tłumaczeń odpowiedzi, przepraszam.
Czy wiesz, że nie zrozumiałem, co napisał w tej wiadomości?
Czy miałeś na myśli, że produkt wydaje ci się głupi, czy że ja wydaję ci się głupi? Dlaczego?
proszę, wyjaśnij mi, nie rozumiem.
14.02.2025, 22:32
Prophillo he called you a "bot", basically a shill from the another forum - dopek.org which is (besides being our competitor) overall held in very low regard in terms of legitimacy, reliability of opinions and such due to shady past of the forum's owner, vendors etc.
I suppose you're not, since you're italian and probably not a regular user of this forum, so just don't mind this guy.
I suppose you're not, since you're italian and probably not a regular user of this forum, so just don't mind this guy.
14.02.2025, 23:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.02.2025, 23:24 przez Prophillo.
Powód edycji: Adding the edit
)
Dziękuję, teraz rozumiem... Przepraszam, ale nie znam forum, nie zrozumiałem. Często też nie lubię innego forum, to odkryłem przez przypadek i wydaje mi się bardziej uczciwe i bezstronne. Dlatego też staram się być jak najbardziej szczery i opowiadać, jak poszły moje zakupy. Przez lata zdałem sobie sprawę, że ci sprzedawcy RC mogą zaspokoić potrzeby mnie, a nie ciebie. Jeśli chodzi o inny sklep, z którego w przeszłości bardzo często korzystałem, Preda, byłem zadowolony kupując tylko alfę i podobne, mój znajomy kupił dysocjatory tylko dwa razy i był to gorszy zakup niż tamten. To życie, to szansa, to pech... Kto wie?
Edit: Przepraszam, ale powtarzam pytanie, widziałem na sprzedaż na Bolcu a-pihp, czy ktoś go kupował? Czy to prawda? Czy ktoś ma jakieś wieści? Bo cena jest rzeczywiście za wysoka, ale wiedząc, że a-pihp to prawda, zanurzyłbym się w przeszłość... Ale za tę cenę tylko raz... A nie chciałbym kupować gówna...
Edit: Przepraszam, ale powtarzam pytanie, widziałem na sprzedaż na Bolcu a-pihp, czy ktoś go kupował? Czy to prawda? Czy ktoś ma jakieś wieści? Bo cena jest rzeczywiście za wysoka, ale wiedząc, że a-pihp to prawda, zanurzyłbym się w przeszłość... Ale za tę cenę tylko raz... A nie chciałbym kupować gówna...
14.02.2025, 23:37
Kurde, nie wiedziałem, że tu jest tak światowo na tym forum 😁
A muszę wejść na ich stronę z ciekawości, bo dawno tam nie zaglądałem. Póki co robię sobie detoks, więc jedynie popatrzę.
A muszę wejść na ich stronę z ciekawości, bo dawno tam nie zaglądałem. Póki co robię sobie detoks, więc jedynie popatrzę.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
(14.02.2025, 23:37)kurvvisko napisał(a): Kurde, nie wiedziałem, że tu jest tak światowo na tym forum 😁
kurvvisko
Cześć, przepraszam, ale myślę, że tłumacz źle przetłumaczył Twój nick... Jesteś dziewczyną?
Zresztą, o tym, że jestem daleko, wiadomo, że nikt nie dotrze tak daleko jak narkoman szukający ratunku... Eheheh (śmiech, który mam nadzieję, że Tłumacz Google nie przetłumaczy zbyt źle)
(14.02.2025, 23:16)Prophillo napisał(a): Dziękuję, teraz rozumiem... Przepraszam, ale nie znam forum, nie zrozumiałem. Często też nie lubię innego forum, to odkryłem przez przypadek i wydaje mi się bardziej uczciwe i bezstronne. Dlatego też staram się być jak najbardziej szczery i opowiadać, jak poszły moje zakupy. Przez lata zdałem sobie sprawę, że ci sprzedawcy RC mogą zaspokoić potrzeby mnie, a nie ciebie. Jeśli chodzi o inny sklep, z którego w przeszłości bardzo często korzystałem, Preda, byłem zadowolony kupując tylko alfę i podobne, mój znajomy kupił dysocjatory tylko dwa razy i był to gorszy zakup niż tamten. To życie, to szansa, to pech... Kto wie?
I, personally, have never ordered anything from bolchemist, because this shop seemed very shady to me from the beginning - they had substances in stock, that were virtually non-existent on the market - not long time ago, he supposedly had things 4,4-DMAR or MPA (methiopropamine). The prices of these chems were so low, you'd think you were in 2015 right now, when these substances were much more common, not 2025. You can look up his website using waybackmachine, and see for yourself.
If you want to buy stuff like 3/2-CMC or 2-MMC from them, the product you recieve may be OK - these are pretty common substances, available almost everywhere in bulk, but i doubt it will be as good if your order a-PHP, a-PiHP etc. Pyrrolidinocathinones, or NDRIs (besides NEP) are pretty expensive in europe right now, and quite much harder to obtain, compared to methcathinones like 2-CMC, 2-MMC .
You can look up freshchems*****regulamin forum******- they are the reseller of (now defunct) lizard labs products, they may have some stimulants you're looking for in stock.
If you can manage to get some mail forwarding service from netherlands, check out funcaps *****regulamin forum****