Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co na pierwszy raz ?
16.02.2025, 08:44
"...w pewnym momencie było tak grubo, że zasnąłem i obudziłem się rano."
~Lifeisbrutal~
Złote myśli
~Lifeisbrutal~
Złote myśli

NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.02.2025, 09:05
Tak było kocie przysięgam. XD
Była też kiedyś sytuacja, że po zajebaniu klefa zasnąłem od razu i nawet mi nie zdążyło spłynąc rano miałem pełno prochu w nosie. XDD
Ale to było dawno więc wiesz.
Była też kiedyś sytuacja, że po zajebaniu klefa zasnąłem od razu i nawet mi nie zdążyło spłynąc rano miałem pełno prochu w nosie. XDD
Ale to było dawno więc wiesz.
16.02.2025, 09:57
Lifeisbrutal
Ja ci wierzę.
Natomiast brzmi to śmiesznie, ponieważ nie rozróżniasz odcięcia spowodowanego przedawkowaniem od zaśnięcia XD
Ja ci wierzę.
Natomiast brzmi to śmiesznie, ponieważ nie rozróżniasz odcięcia spowodowanego przedawkowaniem od zaśnięcia XD
NIE dla OPIO !!!
16.02.2025, 10:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.02.2025, 10:05 przez Lifeisbrutal.)
kot_kreskowy No faktycznie możesz mieć rację z moimi dawkami klefa to różnie bywa. XD
Ale tego 2-fdck dużo nie zjadłem na pewno bo to pierwszy raz było w sumie moje pierwsze dyso to było jakie jadłem w życiu.
Ale tego 2-fdck dużo nie zjadłem na pewno bo to pierwszy raz było w sumie moje pierwsze dyso to było jakie jadłem w życiu.
16.02.2025, 15:55
To niekoniecznie było odcięcie.
Sam miałem takie akcje i to po niedużych dawkach, da się normalnie zasnąć zaraz po zajebaniu ściechy, trzeba się tylko postarać
Sam miałem takie akcje i to po niedużych dawkach, da się normalnie zasnąć zaraz po zajebaniu ściechy, trzeba się tylko postarać
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym