horsii Tak czytam i wszystko się zgadza oprócz tego że będą robić 4mmc, że co że Mefedron ? To jak już bez różnicy będzie bo przypał taki sam to mi się wydaje że e Pentek i alfa na grubo wjedzie, bo kto cpa Mefedron ? Za slaaaaabe
Może i alfa-pvp też sie pojawi, nie wiem. No rynek na to jest, ale co do mefedronu to jestem przekonany żo wiele wiecej osób woli mefedron, który jest zdecydowanie bardziej przyjazny dla przeciętnego amatora proszków, niż wykurwiscie mocne stimy typu pvp - to nie jest dla każdego. Zobaczymy jak to bedzie, czas pokaże
(16.02.2025, 15:58)horsii napisał(a): Blade12 zmniejszy sie tylko ich asortyment - tryptaminy, kwasy, dysocjanty (arylki) itd. pozostaną legalne. A te beta-ketony które teraz jeszcze są legalne do bana, są raczej tak lipne (typu 2-mmc, 2-cmc) że mało kto będzie sie przenosił z tym do darknetu, możliwe że wtedy rozkwitnie na większą skale troche taka wyjebka jak u nas - stwierdzą że skoro wszystkie b-k są nielegalne to po co sie bawić w jakies gówna jak można robić 4-mmc. Ketony to są za dobre pieniądze żeby je sobie odpuscic.
Jest, w tym sens i logika.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !