Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
22.02.2025, 17:09
(22.02.2025, 12:30)Blade12 napisał(a): Dla mnie pasta też jest lepsza niż sucha dlatego pewnie droższa
Ja Cię rozumiem, ale nie tego dotyczył mój post, napisałem, że zazwyczaj posta jest sprzedawana taniej niż sucha feta (produkt końcowy).
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
22.02.2025, 17:24
A ja to w ogóle nie rozumiem dlaczego ludzie w ogóle to gówno - pastę kupują 🤷
Bo pomijając fakt, że już sama amfetamina w tym kraju w 90% to gówno, to pasta jest jeszcze większym gównem.
Bo pomijając fakt, że już sama amfetamina w tym kraju w 90% to gówno, to pasta jest jeszcze większym gównem.
24.02.2025, 11:02
Dziękuję za możliwość przetestowania.
Zdecydowanie polecam bardziej amfetaminę w postaci suchej - pasta jest droższa,są straty przy suszeniu a i działa(moim zdaniem) gorzej.
Ta w postaci grudek jest fenomenalna! Clearhead,motywacja,pobudzenie psychiczne lecz bez fizycznego roztargania.
Nie występuje u mnie po tym jakaś pojebana potliwość,sądzę że jest tam jakiś inny dodatek niz sama kofeina aczkolwiek jest on neutralny.
0,5g wystarczyło mi na cały dzień praktycznie co jest zajebistym wynikiem przy jakości dzisiejszej amfetaminy.
No co tu dużo mówić - polecam z czystym sumieniem,będę wracał
Zdecydowanie polecam bardziej amfetaminę w postaci suchej - pasta jest droższa,są straty przy suszeniu a i działa(moim zdaniem) gorzej.
Ta w postaci grudek jest fenomenalna! Clearhead,motywacja,pobudzenie psychiczne lecz bez fizycznego roztargania.
Nie występuje u mnie po tym jakaś pojebana potliwość,sądzę że jest tam jakiś inny dodatek niz sama kofeina aczkolwiek jest on neutralny.
0,5g wystarczyło mi na cały dzień praktycznie co jest zajebistym wynikiem przy jakości dzisiejszej amfetaminy.
No co tu dużo mówić - polecam z czystym sumieniem,będę wracał
26.02.2025, 19:24
Tyle o tej paście naopowiadaliście, że aż sam chciałem spróbować. Generalnie większość fety przerobiłem w tej formie kupe czasu temu, najwięcej jednej syntezy o charakterystycznym zapachu, która była petardą. Mordkę umoczę dopiero w weekend ale zajrzałem do zawiniątka. Forma jest lekko inna niż to co pamiętam, tamta była jak śnieżek, tu mam ala plastelinkę, być może to kwestia pakowania, że się ugniotło i zrolowało. Ale zapach, o tak, nie zapomnę go nigdy, wiem że to jest to co lubię. Jak przetestuję podzielę się wrażeniami.
Co do różnych opinii. Pamiętam, że pomimo, że to jest petarda, byli ludzie, na których działało to słabo. Testowane na dużej grupie ludzi. Co do zużycia tej kiedyś, 1g wystarczało na dwie 2-dniowe posiadówki, zobaczymy jak ta wyjdzie.
Co do różnych opinii. Pamiętam, że pomimo, że to jest petarda, byli ludzie, na których działało to słabo. Testowane na dużej grupie ludzi. Co do zużycia tej kiedyś, 1g wystarczało na dwie 2-dniowe posiadówki, zobaczymy jak ta wyjdzie.
28.02.2025, 20:20
Czeslawo Poszła setka, ale tylko do testów, bo chce dziś coś innego przetestować, a kociołka panoramiksa nie będę robił. Ogólnie wrażenia z testów setki są podobne do tego co kiedyś przerobiłem dużo. Co jest inne, to spływ jest mało, hmm, drażniący. Dam znać jak przetestuję kompletnie
![[Obrazek: Screenshot-2025-03-08-08-21-07-949-edit-...allery.jpg]](https://i.ibb.co/QvQWY0hK/Screenshot-2025-03-08-08-21-07-949-edit-com-miui-gallery.jpg)
Pasta jest droższa i są straty przy suszeniu niż proch więc zdecydowałem się na amfetaminę
Co do tej amfetaminy to działa, jest aktywna czuć na wjeździe, ale zrobiliśmy z ziomkiem te 5tke na pół w dobe - spoko, działa. Przy przerwie miesięcznej od RC to całkiem słabo wypada ta amfetamina
Jakby więcej kofeiny niż samej amfetaminy było w tym. Cóż zawiodłem się lekko
12.03.2025, 09:45
....aczkolwiek pojawia sie pytanie dlaczego amfetamina pasta jesd droższa od tej w postaci suchej? Nie powinno byc odwrotnie?