Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
22.02.2025, 23:59
(18.02.2025, 20:10)Epsiakos napisał(a): HighlifeMarket czy asortyment zostanie powiekszony o cos dla osob lubujacych sie w mocniejszych stymulantach typu Nep, Alfa, Hex ?
Ja ośmieliłbym się wówczas stwierdzić, iż taki asortyment mogłby wcale nie mieć nic wspołnego z High Life ;-) Chyba, że potrafiłbyś dobrze po takich "mocarzach" dobrze zakamuflować Twoją mimikę i wyraz twarzy...Oczywiście kolego bez urazy...
23.02.2025, 04:42
Rweqerew333
Założę się, że pod względem mocy bije na głowę większość piguł.
Ostatnio jak testuję pixy wszelkiej maści to stwierdzam, że prawdziwa moc jest w krysztale, ciężko mi ją wydobyć z guzików.
Ostatnio jak testuję pixy wszelkiej maści to stwierdzam, że prawdziwa moc jest w krysztale, ciężko mi ją wydobyć z guzików.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
24.02.2025, 06:58
To spróbuj Niebieskie Faraony. Z tyłu przedziałka.
Napis
400mg MDMA
WARNING
I coś tam nabazgrane hehe.
Panama Owl niebieskie
Kozak w UJ. Jedne z lepszych w życiu.
Napis
400mg MDMA
WARNING
I coś tam nabazgrane hehe.
Panama Owl niebieskie
Kozak w UJ. Jedne z lepszych w życiu.
26.02.2025, 07:00
SkoRpion87
Znam doskonale pixy Panama – mają deklarowane ponad 200mg emki, ale jak wezmę tyle materiału odmierzonego z kryształu to nie ma dla mnie porównania, wygrywa opcja gdzie sam sobie odmierzam pod bombke.
HighlifeMarket
Czy przewidujesz modyfikację godzin odpowiedzi na zapytania kierowane do Was?
Mam na myśli odpowiedzi o wcześniejszych godzinach niż późnowieczornych.
Znam doskonale pixy Panama – mają deklarowane ponad 200mg emki, ale jak wezmę tyle materiału odmierzonego z kryształu to nie ma dla mnie porównania, wygrywa opcja gdzie sam sobie odmierzam pod bombke.

HighlifeMarket
Czy przewidujesz modyfikację godzin odpowiedzi na zapytania kierowane do Was?
Mam na myśli odpowiedzi o wcześniejszych godzinach niż późnowieczornych.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
27.02.2025, 21:33
(23.02.2025, 04:42)Czeslawo napisał(a): Rweqerew333
Raczej tak. Faraony też na mnie jakoś tam zadziałały ale kryształ to kryształ. Bez porównania.
02.03.2025, 13:12
Ja napiszę tak:
Jeśli chodzi o kryształy - to HighlifeMarket nie zawiódł tu jeszcze chyba nikogo, jego produkty cechują się zarówno czystościa jak i konkretną mocą działania.
Wątpię aby alfa w tym przypadku była kiepskim produktem.
Z miłą chęcią w niedalekim czasie sama spróbuję tego wynalazku od HighlifeMarket i coś czuję, że się nie zawiodę.
Jeśli chodzi o kryształy - to HighlifeMarket nie zawiódł tu jeszcze chyba nikogo, jego produkty cechują się zarówno czystościa jak i konkretną mocą działania.
Wątpię aby alfa w tym przypadku była kiepskim produktem.
Z miłą chęcią w niedalekim czasie sama spróbuję tego wynalazku od HighlifeMarket i coś czuję, że się nie zawiodę.
mrrrrau

03.03.2025, 06:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.03.2025, 06:44 przez kot_kreskowy.)
Andżelina, skończ pierdolić bo nie da się tego czytać.
Feta, choć kryształem nie jest - to gowno, coco miętowe oraz coco wiśniowe też okazało się bardzo słabe.
Więc może zanim napiszemy, że towar jest spoko, najpierw go kurwa przetestujmy....
To znaczy wy go sobie testujcie, ja pozostanę niewzruszony 😎
Jebać alfę!
Feta, choć kryształem nie jest - to gowno, coco miętowe oraz coco wiśniowe też okazało się bardzo słabe.
Więc może zanim napiszemy, że towar jest spoko, najpierw go kurwa przetestujmy....
To znaczy wy go sobie testujcie, ja pozostanę niewzruszony 😎
Jebać alfę!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.03.2025, 11:45
kot_kreskowy ja bym nie skreślał tego sklepu,wycofanie 3-fmc/4-bmc i wprowadzenie amph/cmc/Nepa/alfy wyjdzie na plus.
Do mnie leci Keta/amph/nep to zdam relacje po testach.Ketamine już brałem od nich i działanie/dawkowanie książkowe.
Do mnie leci Keta/amph/nep to zdam relacje po testach.Ketamine już brałem od nich i działanie/dawkowanie książkowe.
03.03.2025, 11:53
A czy ja gdziekolwiek napisałem że go skreślam?
Stwierdziłem tylko goły fakt, żeby nie chwalić sprzętu przed testowaniem.
Czegoś kurwa nie rozumiesz?
Stwierdziłem tylko goły fakt, żeby nie chwalić sprzętu przed testowaniem.
Czegoś kurwa nie rozumiesz?
NIE dla OPIO !!!
03.03.2025, 13:15
Zamówię w przyszłości dwóje, pytanie a jak teraz wygląda amfa? Chciałem też piątkę do zamówienia tej mocniejszej niby (mokra)