Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
27.02.2025, 23:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.02.2025, 23:22 przez Rweqerew333.)
Poproszę o zdjęcie.
W przypadku pomyłki vendora dostaniesz kolejną paczkę.
27.02.2025, 23:49
Co do zdjęcia to dokładnie chodziło mi o czyszczenie metadanych.
Dobrze, jutro zrobię foto i pokażę Wam jak to wygląda.
Porównałam kilka zdjęć zamieszczonych tutaj ( oczywiście chodzi o ostatni sort), oraz zdjęcie 4 cmc z topiku głównego. Na moje bliżej temu do 4 cmc. No ale mogę się mylić. Nurtuje mnie tylko zapach.
Może jeszcze ktoś się wypowie w temacie jeśli miał przyjemność testować obecny sort?
Porównałam kilka zdjęć zamieszczonych tutaj ( oczywiście chodzi o ostatni sort), oraz zdjęcie 4 cmc z topiku głównego. Na moje bliżej temu do 4 cmc. No ale mogę się mylić. Nurtuje mnie tylko zapach.
Może jeszcze ktoś się wypowie w temacie jeśli miał przyjemność testować obecny sort?
28.02.2025, 04:58
(27.02.2025, 22:02)Desmonia napisał(a): M7G9O dziękuję za odpowiedź. Pytam dlatego, gdyż zastanawia mnie rzecz czy oby nie nastąpiła pomyłka, i nie zostało dostarczone coś innego. W moim przypadku, po otwarciu worka czuć dość intensywny zapach który nic mi nie mówi. Kamyki są duże, ale ich barwa jest jakby szara. Tak jakby były delikatnie wilgotne.
Nie potrafię jeszcze wstawiać zdjęć, dlatego użyłam formy opisowej, za co z góry przepraszam.
Jesli masz jakiekolwiek wątpliwości to nie piszesz o tym publicznie a zgłaszasz to na mailu. Tym samym gdzie składałaś zamówienie.
W każdym innym przypadku pozbawiasz się możliwości reklamacji.
Patrz regulamin sklepu!
(27.02.2025, 23:18)Rweqerew333 napisał(a): Poproszę o zdjęcie.
Jesteś pracownikiem vendora, że rozporządzasz jego towarem?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
(27.02.2025, 23:49)Desmonia napisał(a): Co do zdjęcia to dokładnie chodziło mi o czyszczenie metadanych.
Mój sort 4mmc pachnie delikatnie bardzo.
co do sortu 4mmc bardzo dużo speeda. brakuje trochę większej euforii. dawkowanie też duże bo dopiero od 200mg się robi ok a nie jestem jakimś wielkim cpunem, tym bardziej że nie waliłem ponad miesiąc
28.02.2025, 10:29
Antoneusz, nie wiem jakie tam masz kubki smakowe w głowie, ale mam ten sort 4mmc i mogę śmiało powiedzieć że jest to w większości euforia. Ja tego cukierka nazywam kanapowiec. Po zażyciu to najlepiej wbić się w jakiś fotel,odpalić muzę i pomyśleć jak rzucić nałóg 😁. Po za tym po miesiącu przerwy taka bombka 300mg powinna cię usadzić
28.02.2025, 11:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.02.2025, 11:52 przez Rweqerew333.)
(28.02.2025, 04:58)kot_kreskowy napisał(a): Jesteś pracownikiem vendora, że rozporządzasz jego towarem?
Nie jestem pracownikiem, nie rozporządzam.
Piszę jak jest.
Choć z tym regulaminem reklamacji to racja.
Niektórzy nie potrafią czytać.
28.02.2025, 13:53
(28.02.2025, 10:29)moher napisał(a): Antoneusz, nie wiem jakie tam masz kubki smakowe w głowie, ale mam ten sort 4mmc i mogę śmiało powiedzieć że jest to w większości euforia. Ja tego cukierka nazywam kanapowiec. Po zażyciu to najlepiej wbić się w jakiś fotel,odpalić muzę i pomyśleć jak rzucić nałóg 😁. Po za tym po miesiącu przerwy taka bombka 300mg powinna cię usadzić
przyznam rację, ze bombka 300 na poczatku zrobila fajnie, ale z czasem trzeba coraz więcej i więcej, dziwi mnie tylko fakt że trzeba aż tyle na sniffa. no i jak dla mnie to jest 60 eufo 40speed
nie, dziwi mnie ilość dawkowania sniffem.
(po miesiecznej przerwie by cos poczuc potrzeba 200mg) tego co pamiętam jak jadłem inne czwórki tolerancja tak nigdy szybko nie rosła. Cóż, może to moje subiektywne odczucia.

28.02.2025, 15:47
Mefedron nie jest stworzony do nosa.
Nos jest od wąchania kwiatków a do mefedronu jest żołądek i dupa😎
Nos jest od wąchania kwiatków a do mefedronu jest żołądek i dupa😎
NIE dla OPIO !!!