Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
04.03.2025, 21:54
Wszystko zawsze najlepszej jakości
Przetestowane kolejne wersje LSD: 1V-LSD i 1B-LSD
W działaniu bardzo podobne do 1p-LSD
Wchodzi dość szybko (Mam wrażenie, za każdym razem, że 1S-LSD ładuje się dłużej i działa dłużej)
Niestety miałem tylko jedną próbę z 1V-LSD i jedną z 1B-LSD więc nie potrafię dobrze porównać z innymi, których zjadłem więcej.
W każdym razie, działa dobrze i można polecić
No ale zjadłem 3x150 = 450 mcg
Żadnych schiz, ani rozpierdolu. Uczucie jakbym miał drugi mózg w pierwszym (Jakbym ja w ogóle miał pierwszy mózg)
Trochę halucynacje, ale takie jakby w tle, coś pomiędzy snem a cevami, wzmocnione myślenie, kreatywność.
Łatwo sobie wyobrazić jakieś abstrakcyjne scenariusze i poczuć, zrozumieć trudne rzeczy. Można pierdolca dostać jak zaczniemy sobie wyobrażać jak małe są atomy i jakieś inne bzdety.
Ostatnio jadłem kartony jak opętany, dzień po dniu, po 3-5. To znaczy dzień po dniu nie zadziała, bo tolerancja, ale okazuje się, że po 1 dniu przerwy już można ładować.
Przetestowane kolejne wersje LSD: 1V-LSD i 1B-LSD
W działaniu bardzo podobne do 1p-LSD
Wchodzi dość szybko (Mam wrażenie, za każdym razem, że 1S-LSD ładuje się dłużej i działa dłużej)
Niestety miałem tylko jedną próbę z 1V-LSD i jedną z 1B-LSD więc nie potrafię dobrze porównać z innymi, których zjadłem więcej.
W każdym razie, działa dobrze i można polecić
No ale zjadłem 3x150 = 450 mcg
Żadnych schiz, ani rozpierdolu. Uczucie jakbym miał drugi mózg w pierwszym (Jakbym ja w ogóle miał pierwszy mózg)
Trochę halucynacje, ale takie jakby w tle, coś pomiędzy snem a cevami, wzmocnione myślenie, kreatywność.
Łatwo sobie wyobrazić jakieś abstrakcyjne scenariusze i poczuć, zrozumieć trudne rzeczy. Można pierdolca dostać jak zaczniemy sobie wyobrażać jak małe są atomy i jakieś inne bzdety.
Ostatnio jadłem kartony jak opętany, dzień po dniu, po 3-5. To znaczy dzień po dniu nie zadziała, bo tolerancja, ale okazuje się, że po 1 dniu przerwy już można ładować.
![[Obrazek: DEMI.png]](https://i.ibb.co/Kzx2G3tB/DEMI.png)
05.03.2025, 07:57
Jest MDphp na stanie? Napisałem do nich maila czy wysyłka w paczkomat jakikolwiek
05.03.2025, 09:02
Sniffiarz97 Co do stanu mdphp to nie wiem, ale wysyłka na paczkomat obiła mi się o uszy, że jest możliwa.
05.03.2025, 09:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2025, 09:19 przez Sniffiarz97.)
Jak jest to wziąłbym na sprobe MDPHP, pamiętam że to mocny odczynnik o ile się nie mylę
Trzeba z nimi pisać przez priva czy coś w podobie? Długo odpisują na maile?
Trzeba z nimi pisać przez priva czy coś w podobie? Długo odpisują na maile?
05.03.2025, 10:14
Sniffiarz97 Nie wiem ile dokładnie czeka się na odpowiedź, ale z nimi ponoć utrudniony kontakt jest. No najlepiej pisz przez privnote czy temp.pm ze względów bezpieczeństwa.
05.03.2025, 12:37
Ogólnie nie ma co pisać do nich, wystarczy zamówić i gołąbek wylatuje szybko
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca

05.03.2025, 20:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2025, 21:15 przez Baklazaniszcze.)
Zamawiałem znowu i ponownie doleciała rakieta.
Bierzcie do jasnej ciasnej najdroższą opcję dostawy i płaćcie Tax to nie będzie potem płaczu. Ja tak robie i nie mam ŻADNYCH problemów.
Ziomek po prostu po tym jak zapłacicie i mu dojdzie to już z górki.
A jak chcecie z nim pisać to kurwa nie potraficie na holenderski przetłumaczyć na googlu albo deepl?
Bierzcie do jasnej ciasnej najdroższą opcję dostawy i płaćcie Tax to nie będzie potem płaczu. Ja tak robie i nie mam ŻADNYCH problemów.
Ziomek po prostu po tym jak zapłacicie i mu dojdzie to już z górki.
A jak chcecie z nim pisać to kurwa nie potraficie na holenderski przetłumaczyć na googlu albo deepl?
![[Obrazek: cleaned1741202930-img-20250305-202038-kopia-w1.jpg]](https://i.ibb.co/RGh2fSpb/cleaned1741202930-img-20250305-202038-kopia-w1.jpg)
06.03.2025, 02:03
Baklazaniszcze
Całkiem dobra cena jak na coś, co przekształca się w metabolity benzo.
Jakie dawki stosujesz? Działa to bez jakichś specjalnych uboków?
Całkiem dobra cena jak na coś, co przekształca się w metabolity benzo.
Jakie dawki stosujesz? Działa to bez jakichś specjalnych uboków?
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym