Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dopal music by Nightmares
12.03.2025, 16:23
Opinie mile widziane, te negatywne z uzasadnieniem co jest nie tak. co moglbym robic inaczej i wedlug ciebie lepiej - jeszcze bardziej, niz te pozytywne.
Do osob, ktore nie znaja jeszcze mojej muzyki, a moze sprawdza dzieki temu watkowi - moja muzyka jest w mrocznym klimacie, dosc ciezkim, duzo tematu autodestrukcji, ale ja to bardziej reprezentuje, niz neguje, wiec jesli szukasz czegos chillowego, spokojnego - tu tego nie znajdziesz.
Do osob, ktore nie znaja jeszcze mojej muzyki, a moze sprawdza dzieki temu watkowi - moja muzyka jest w mrocznym klimacie, dosc ciezkim, duzo tematu autodestrukcji, ale ja to bardziej reprezentuje, niz neguje, wiec jesli szukasz czegos chillowego, spokojnego - tu tego nie znajdziesz.
12.03.2025, 17:46
"co za świat, kurewski świat
szkoda patrzeć nie nawidzę tego gówna
hajs przejął ludzi, jako kupa?
a zasady mają tylko gdy się szura
i te składy co po dragach myslą, że familią są - no kurwa"
podoba mi sie ta cześć ... tylko ta kupa mi tu nie leży
albo źle słyszę popraw mnie jak co
szkoda patrzeć nie nawidzę tego gówna
hajs przejął ludzi, jako kupa?
a zasady mają tylko gdy się szura
i te składy co po dragach myslą, że familią są - no kurwa"
podoba mi sie ta cześć ... tylko ta kupa mi tu nie leży

12.03.2025, 17:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.03.2025, 18:06 przez Nightmares.)
DarkSonia tam jest okupant, nie kupa XD
nie dbam o mix i jest czasem problem ze zrozumieniem czegos przez to, trzeba bedzie to ogarnac, ale zeby to ogarniac to trzeba tracki odpicowane nagrywac, a nie takie pitu pitu
nie dbam o mix i jest czasem problem ze zrozumieniem czegos przez to, trzeba bedzie to ogarnac, ale zeby to ogarniac to trzeba tracki odpicowane nagrywac, a nie takie pitu pitu
Wczoraj, 10:08
Okupanci na nocnikach, kloc ściele się gęsto
O kupie Sonia myśli, gdy słucha nutę ciężką
😎
O kupie Sonia myśli, gdy słucha nutę ciężką
😎
Wczoraj, 16:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 16:11 przez Rweqerew333.)
"Dead Night" to kolejny utwór ze stajni "Obrażam Polaków i czuje się lepszy bo mieszkam w Holandii chociaż już niedługo wracam do Polski bo nie przedłużyli mi umowy więc polecę w chuja biorąc zasiłek dla bezrobotnych i będę siedział w swojej ojczyźnie a potem zapłacę kurewsko dużą karę Records". Utwór opowiada nie wiadomo o czym, bo artysta strasznie niewyraźnie nawija, za to usłyszeć możemy (jak wspomina sam artysta) na nim 7 różnych flow, które w wersach zaczynają się całkiem dobrze ale pod koniec każdego wersu czujemy rozpacz, bo raper wypada z bitu. Cały utwór zachowany jest w mrocznej atmosferze i klimacie, który kojarzy się z Nightmaresem - czyli istny koszmar. Na pewno jest to utwór o wiele lepszy niż wszystkie poprzednie tego artysty. Niemniej nie wiadomo dlaczego wątek nazywa się "dopal music" skoro treść nagrania nie ma praktycznie nic wspólnego z forum.
Czekamy na więcej.
Czekamy na więcej.
Wczoraj, 17:35
Rweqerew333
Nie pisz mi o offbeatach fanatyku kurczowego trzymania sie bpm, bo to co innego. Kurczowe trzymanie sie melodii jest minusem, ograniczasz sie wtedy i boisz polatac na bicie trapowym w jakis inny, ciekawy sposob, pokombinowac cokolwiek, az szkoda, gdy piszesz tak dobrze poskladane wersy i nie wykorzystujesz ich potencjalu w pelni. Dlatego rowniez trapowe bity sa uwazane za bardzo roznorodne - mozna poleciec na nich na milion sposobow, wiec mi nie pisz glupot o jakichs offbeatach, gdy nie trafiam w jakies highaty lub bassy, bo powiem ci jeszcze lepiej - nie musze nawet. Poza tym jakbybm mial sie tego trzymac, to zanudzilbym sie podczas nagrrywania - nie lubie leciec szesnastki jednym flow, tak jak to jest czasem w twoim prrzypadku.
Na tekscie nie skupiam sie zeby byl o czyms, pisze to co mi przychodzi z rymem do glowy, choc i tak kazdy tekst jest podobnej tresci - ogolnie o zyciu, tak jak niektorzy ludzie stad twierdza, skoro ci nie pasuje to trudno, moze to ty masz problemy ze zrozumieniem tekstu jesli nie jest on o np zegarku i nie walkujesz o jego wnetrzu caly track, robiac maslo maslane.
A dykcja wiem, ze caly czas do poprawy i stopniowo te sie poprawia, jakby nie patrzec to ja nawijam w miare szybko momentami.
Nie pisz mi o offbeatach fanatyku kurczowego trzymania sie bpm, bo to co innego. Kurczowe trzymanie sie melodii jest minusem, ograniczasz sie wtedy i boisz polatac na bicie trapowym w jakis inny, ciekawy sposob, pokombinowac cokolwiek, az szkoda, gdy piszesz tak dobrze poskladane wersy i nie wykorzystujesz ich potencjalu w pelni. Dlatego rowniez trapowe bity sa uwazane za bardzo roznorodne - mozna poleciec na nich na milion sposobow, wiec mi nie pisz glupot o jakichs offbeatach, gdy nie trafiam w jakies highaty lub bassy, bo powiem ci jeszcze lepiej - nie musze nawet. Poza tym jakbybm mial sie tego trzymac, to zanudzilbym sie podczas nagrrywania - nie lubie leciec szesnastki jednym flow, tak jak to jest czasem w twoim prrzypadku.
Na tekscie nie skupiam sie zeby byl o czyms, pisze to co mi przychodzi z rymem do glowy, choc i tak kazdy tekst jest podobnej tresci - ogolnie o zyciu, tak jak niektorzy ludzie stad twierdza, skoro ci nie pasuje to trudno, moze to ty masz problemy ze zrozumieniem tekstu jesli nie jest on o np zegarku i nie walkujesz o jego wnetrzu caly track, robiac maslo maslane.
A dykcja wiem, ze caly czas do poprawy i stopniowo te sie poprawia, jakby nie patrzec to ja nawijam w miare szybko momentami.
Wczoraj, 17:53
Głos - spoko
ale z tym zgraniem sie z bitem... wydaje mi się, że Rweqerew333 ma trochę racji.
to nie że sam na to wpoadasz, po prostu czasami wypadniesz, ale nie obrażaj się teraz po prostu potrenuj bo sam o tym wiesz, że czasami coś nie styka.
tu nie chodzi o to, że teraz ktoś Cię krytykuje, w końcu poniekąd wrzucasz tu swoje bity więc czego się spodziewasz? samego WOW?
Ja tam uważam, że potencjał masz ogromny zarówno w pisaniu tekstu jak i samym jego przekazie, ale nie oszukujmy się... na platynowa płytę to jeszcze nie pora
chociaż,,, zyćżę Ci tego z całego mojego skamieniałego serduszka
ale z tym zgraniem sie z bitem... wydaje mi się, że Rweqerew333 ma trochę racji.
to nie że sam na to wpoadasz, po prostu czasami wypadniesz, ale nie obrażaj się teraz po prostu potrenuj bo sam o tym wiesz, że czasami coś nie styka.
tu nie chodzi o to, że teraz ktoś Cię krytykuje, w końcu poniekąd wrzucasz tu swoje bity więc czego się spodziewasz? samego WOW?
Ja tam uważam, że potencjał masz ogromny zarówno w pisaniu tekstu jak i samym jego przekazie, ale nie oszukujmy się... na platynowa płytę to jeszcze nie pora
chociaż,,, zyćżę Ci tego z całego mojego skamieniałego serduszka

Wczoraj, 17:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 18:15 przez Nightmares.)
DarkSonia napisz mi w momenty, w ktorych wypadam, bo to, ze sa momenty gdzie moglem lepiej trafic w bassy lub highhaty to wiem, ale to nie jest offbeat, w ktorym wypadam z melodii bitu.
Jakby myslec o offfbeacie w taki sposob jak wy, to pikers tutaj polecial cala zwrote offbeat, a w rzeczywistosci balansowal na krawedzi i wyszlo to ciekawie
Jakby myslec o offfbeacie w taki sposob jak wy, to pikers tutaj polecial cala zwrote offbeat, a w rzeczywistosci balansowal na krawedzi i wyszlo to ciekawie