Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dopal music by Nightmares
Dzisiaj, 05:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj, 05:29 przez kot_kreskowy.)
A mi się nie podoba bo trzech czwartych tekstu nie da się zrozumieć.
I nie pitol mi tu o szybkości nawijki bo 3W też mieli gęsty flow a wszystko można zrozumieć.
Hiphop/rap to muzyka gdzie główną wartość ma tekst/przekaz. To on ma być na pierwszym planie, ma być głośny i wyraźny.
Trafianie w bit to raczej drugorzędne się wydaje.
Nagraj to nieco wolniej.
I jeszcze jedno, rapując wolniej masz możliwość zaakcentowania swoich emocji, póki co, to tylko szybkie i niezbyt zrozumiałe czytanie tekstu.
Masz fajny głos a cala jego wartość znika bo to co rapujesz jest mało zrozumiałe, zbyt szybkie, zagłuszone.
I nie pitol mi tu o szybkości nawijki bo 3W też mieli gęsty flow a wszystko można zrozumieć.
Hiphop/rap to muzyka gdzie główną wartość ma tekst/przekaz. To on ma być na pierwszym planie, ma być głośny i wyraźny.
Trafianie w bit to raczej drugorzędne się wydaje.
Nagraj to nieco wolniej.
I jeszcze jedno, rapując wolniej masz możliwość zaakcentowania swoich emocji, póki co, to tylko szybkie i niezbyt zrozumiałe czytanie tekstu.
Masz fajny głos a cala jego wartość znika bo to co rapujesz jest mało zrozumiałe, zbyt szybkie, zagłuszone.
5 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 5 godzin(y) temu przez Nightmares.)
kot_kreskowy moze to brzmiec dla ciebie az tak tragicznie, bo ty pewnie sluchasz tego z telefonu, w dodatku z jakims chujowym glosnikiem, a jak jest taki mix slaby jak tutaj, to tak to wyglada niestety, ale jak to przesluchalem na trzezwo, to nawet dla mnie jest slyszalnych nagle pare momentow, ktore normalnie poprawilbym przed wstawieniem, ale zawsze robie ten jebany blad, ze porobiony upubliczniam, a pozniej mam zdziwienie, ze nie slyszalem momentow takiej amatorki, ze tekstu wcale sie nie da zrozumiec, choc i tak patrzac na statysyki zaangazownia - dla ludzi sie podoba, patrzac na srednie czasy ogladania to nawet zapetlic sie zdarzalo
https://ibb.co/ym3kf19w
https://ibb.co/ym3kf19w