Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Eutanazja!
18.03.2025, 14:48
Dzień dobry miśki,
W końcu, po długich perypetiach, po setkach wciągniętych węży, po wielu bombach i niezliczonych wlewach, po tysiacach wyprodukowanego spamu i wielu chwilach spędzonych tu nadeszła wiekopomna chwila by dobić dogorywającego już Kocura
Tak!
Czas na mnie.
Proszę nie płakać, nie lamentować, nie rzucać chusteczkami, dildosami czy innymi przekleństwami
Taka jest kolej rzeczy moi mili.
Kiedyś i tak to by nadeszło.
Zatem poproszę teraz Maniek by z dniem jutrzejszym zlikwidował to konto.
Daj czas do jutra wieczór, potem zetnij kotu główkę.
W testamencie przypisuję Andżelinie wszystkie moje punkty. Wiem, że DarkSonia ich poczebuje😎
Lajfikowi zapisuję swoją obrożę przeciwpchelną a Kej otrzyma talon na nepa i balon😎
Heksiakos zniżkę na hęksa.
A cała reszta przytulaska.
horsii liczę, że doprowadzisz do końca to co żeśmy zaczeli
Bądźcie zdrowi, bezpieczni i nie cpajcie tyle!
🤘🤗😘
Kot
W końcu, po długich perypetiach, po setkach wciągniętych węży, po wielu bombach i niezliczonych wlewach, po tysiacach wyprodukowanego spamu i wielu chwilach spędzonych tu nadeszła wiekopomna chwila by dobić dogorywającego już Kocura

Tak!
Czas na mnie.
Proszę nie płakać, nie lamentować, nie rzucać chusteczkami, dildosami czy innymi przekleństwami

Taka jest kolej rzeczy moi mili.
Kiedyś i tak to by nadeszło.
Zatem poproszę teraz Maniek by z dniem jutrzejszym zlikwidował to konto.
Daj czas do jutra wieczór, potem zetnij kotu główkę.
W testamencie przypisuję Andżelinie wszystkie moje punkty. Wiem, że DarkSonia ich poczebuje😎
Lajfikowi zapisuję swoją obrożę przeciwpchelną a Kej otrzyma talon na nepa i balon😎
Heksiakos zniżkę na hęksa.
A cała reszta przytulaska.
horsii liczę, że doprowadzisz do końca to co żeśmy zaczeli

Bądźcie zdrowi, bezpieczni i nie cpajcie tyle!
🤘🤗😘
Kot
18.03.2025, 15:26
Japierdole kocie... jak można nie płakać jak jesteś w chuj wartościowym człowiekiem na tym forum wiele wniosłes tutaj, zawsze coś śmiesznego pisałeś na czacie. Nie rób tego, możesz zniknąć z forum na jakiś czas i później wrócić. Kurwa no kocie nie rób tego bo ryczę jak dziecko teraz. Cokolwiek zrobisz życzę ci jak najlepiej i jeśli to jest taka oficjalna decyzja to trzymaj się tak gdzie będziesz, dbaj o siebie. No i wierzę, że wszystko ci się ułoży. Ale może nie usuwaj konta, wniosłes tutaj już trochę treści. @"kot_kreskowy"
18.03.2025, 15:33
@"kot_kreskowy"
Rozumiem, że to „eutanazja” wirtualna, a nie klasyczna w Holandii, więc z racji Tobie znanych powodów ma służyć określonemu celowi
– może to zdrowie, może związek, może lot na Księżyc.
Nie wnikam, jak sam piszesz, jest to przemyślana decyzja, więc pozostaje mi tylko kibicować w „życiu bez tego forum” i aby los wynagrodził Ci tę decyzję w zdrowiu oraz w spełnieniu marzeń.
Życzę Ci, abyś zawsze spadał na cztery łapy, jak to „zwyczajne koty” mają w zwyczaju.
Rozumiem, że to „eutanazja” wirtualna, a nie klasyczna w Holandii, więc z racji Tobie znanych powodów ma służyć określonemu celowi
– może to zdrowie, może związek, może lot na Księżyc.
Nie wnikam, jak sam piszesz, jest to przemyślana decyzja, więc pozostaje mi tylko kibicować w „życiu bez tego forum” i aby los wynagrodził Ci tę decyzję w zdrowiu oraz w spełnieniu marzeń.
Życzę Ci, abyś zawsze spadał na cztery łapy, jak to „zwyczajne koty” mają w zwyczaju.
18.03.2025, 15:49
@"kot_kreskowy" Napisałem do Ciebie PW i zaproponowałem inne (lepsze) rozwiązanie niż usuwanie konta.
18.03.2025, 15:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.03.2025, 15:50 przez Lifeisbrutal.)
Maniek Wraca mi wiara w ludzi. 😇
Oby kot się zgodził.
Oby kot się zgodził.
18.03.2025, 16:16
Trzymaj sie kot, wierze w ciebie - tak jak pisalem na czacie.
Ode mnie rowniez na dniach bedzie tego typu post.
Ode mnie rowniez na dniach bedzie tego typu post.