Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
04.07.2022, 18:04
Nazwa usterki: utrata zawartosci plus wkurwienie
Wersja: MOBILNA/PC OBIE
Opis usterki: podczas pisania odpowiedzi (pisalem recke) chcialem przelaczyc sobie chroma w wersje na komputer i klawiature podlaczyc do telefonu, niestety po przelaczeniu na wersje PC cala zawartosc zniknęła bezpowrotnie.
Zdjęcia, wideo (niekoniecznie):
Raul
Wersja: MOBILNA/PC OBIE
Opis usterki: podczas pisania odpowiedzi (pisalem recke) chcialem przelaczyc sobie chroma w wersje na komputer i klawiature podlaczyc do telefonu, niestety po przelaczeniu na wersje PC cala zawartosc zniknęła bezpowrotnie.
Zdjęcia, wideo (niekoniecznie):
Raul
04.07.2022, 18:14
Raul nie można zrobić tak, aby edytor pamietal to co user napisał mimo odswiezenia, czy tez opuszczenia strony?
wyobraz sobie, ze tlumacze Huntera Thompsona w tym edytorze i nagle mi korki wyjebało
porobiony tez w cos kliknie przypadkiem i smutek, bo utrata zapisu
Maniek wypowiesz sie?
wyobraz sobie, ze tlumacze Huntera Thompsona w tym edytorze i nagle mi korki wyjebało
porobiony tez w cos kliknie przypadkiem i smutek, bo utrata zapisu
Maniek wypowiesz sie?
07.07.2022, 03:28
Alkopoligamia właśnie też się dokopałem do powiadomienia, że wspomniałaś o mnie na chacie ale nie mam dostępu do archiwum.
@"PUDZILLA" a ta opcja "zapisz szkic" nie wystarczy, żeby co jakiś czas klikać pisząc jakiś długi wyczerpujący wątek/post?
@"PUDZILLA" a ta opcja "zapisz szkic" nie wystarczy, żeby co jakiś czas klikać pisząc jakiś długi wyczerpujący wątek/post?