Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
28.03.2025, 07:28
(20.03.2025, 04:59)ToXic napisał(a): High-LifeMarket Dobra High szykuj sie bo wujek Joe zamówił na próbe gram waszej alfy xd chyba jestem jednym z ostatnich prawdziwych alfiarzy co pamiętają co to jest PVP !wiec poinformuje tu wszystkich o mocy waszej alficy xd
Nie Ty jeden

Jeszcze od Gienia brałem za legala.
Ps..jaki jest mail do Vendora albo Session?
Jak się skontaktować?
28.03.2025, 12:13
Czy sklep przesyła w meilu potwierdzenie złożenia zamówienia złożonego przez strone? Absolutnie nie chodzi mi o mail o wysyłce, od przewoźnika etc. Po prostu złożyłem zamówienie bez konta w sklepie i nie mam żadnego potwierdzenia, więc nie wiem czy nie zaszedł błąd np w adresie e-mail ( chociaż screena bezpośrednio po zamówieniu mam i dane powinny się zgadzac)
28.03.2025, 18:25
(28.03.2025, 07:28)SkoRpion87 napisał(a): Nie Ty jeden
Jeszcze od Gienia brałem za legala.
Ps..jaki jest mail do Vendora albo Session?
Jak się skontaktować?
kontakt-highlife@proton.me
Odpowiadając na pozostałe pytania, to aktualnie istnieje problem z mailami potwierdzającymi zamówienie - proton oznaczył nas automatycznie jako spam z racji na to, że prywatyzujemy nasze dane o domenie, żeby się nie powtórzyła sytuacja z naszą poprzednią domeną. Szukamy rozwiązania tego problemu. Jak ktoś wie jak to rozwiązać, to zapraszam do kontaktu

Tym samym chcę potwierdzić, że mimo braku emaila, zamówienia do nas dochodzą i są realizowane w normalnym trybie.
28.03.2025, 18:29
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Dzięki za paczke doszła jak zwykle czyli idealnie. Do czego mogę się doczepić to do tego se vendor chce abym zakończył przerwę trzeźwości dając mi w gratisie tussi. A tak serio to dzięki pewnie wrócę. Zainteresował mnie buch z fake THC jakby ktoś mi powiedział coś więcej o nim to będzie super.
(28.03.2025, 18:53)W4M4H napisał(a): Dzięki za paczke doszła jak zwykle czyli idealnie. Do czego mogę się doczepić to do tego ze vendor chce abym zakończył przerwę trzeźwości dając mi w gratisie tussi. A tak serio to dzięki pewnie wrócę. Zainteresował mnie buch z fake THC jakby ktoś mi powiedział coś więcej o nim to będzie super.
...
28.03.2025, 19:02
28.03.2025, 19:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.03.2025, 19:57 przez Rweqerew333.)
Tak a co?
Nawet piosenkę zrobiłem o tym produkcie:
https://whyp.it/tracks/237096/fejkowa-ch...oken=unEeI
Moje recki znajdziesz w odpowiednim dziale
Pożycz ktoś 8 dyszek bo mi brakuje do zamówienia 2g Skittles
Chochlik kolego
Nawet piosenkę zrobiłem o tym produkcie:
https://whyp.it/tracks/237096/fejkowa-ch...oken=unEeI
Moje recki znajdziesz w odpowiednim dziale
Pożycz ktoś 8 dyszek bo mi brakuje do zamówienia 2g Skittles

28.03.2025, 19:50
High-LifeMarket ... hejka, w sprawie problemów z emailem napisałam Ci PW, mój brat jest informatykiem i coś tam mniej więcej mi podesłał.
Może akurat to rozwiąże Wasz problem.
pozdrawiam
Może akurat to rozwiąże Wasz problem.
pozdrawiam

wiec poinformuje tu wszystkich o mocy waszej alficy xd