Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsze Sole
02.04.2025, 11:43
Dla mnie najlepszá solą jest crack inside czy armagedoon czy też green power jakoś 4 lata temu zażywane od Gusa.
A tak poza tym jest on może w grze? Aktualnie.
A tak poza tym jest on może w grze? Aktualnie.
06.05.2025, 08:01
Pod względem zapachu, spływu no i dość przyjemnego nie nachalnego działania to exclusive mięta od hajlajfa mi jakiś czas temu podeszła.
17.05.2025, 15:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.05.2025, 15:47 przez Rweqerew333.)
Ja zaś polecę cherry od High-LifeMarket.
Mięta jak dla mnie za bardzo intensywna - jak chodzi o aromat - chociaż może miałem przetyrany nos i dlatego sniff był dla mnie bolesny...
Lifeisbrutal a Ty nie piszesz o tej mięcie jeszcze ze starą formułą?
AHA - no i jeszcze tusi od hajlajfa jest bardzo spoko - ale to zupełnie inna para kaloszy jak chodzi o profil działania (w porównaniu do mięty i wiśni).
Mięta jak dla mnie za bardzo intensywna - jak chodzi o aromat - chociaż może miałem przetyrany nos i dlatego sniff był dla mnie bolesny...
Lifeisbrutal a Ty nie piszesz o tej mięcie jeszcze ze starą formułą?
AHA - no i jeszcze tusi od hajlajfa jest bardzo spoko - ale to zupełnie inna para kaloszy jak chodzi o profil działania (w porównaniu do mięty i wiśni).
18.08.2025, 15:26
pod względem mocy to wsienka mnie najbardziej robiła potem fake coco pod względem długości działania coco lepsze co do zwały podobnie w obu przypadkach nie za spora
01.02.2026, 17:03
Lifeisbrutal fajnie widzę że się znasz poleć mi gdzie zdobyć dobra sól chcę coś nowego poczuć :+
01.02.2026, 19:00
Ostatnio próbowałem te Dubai Style od HL
Jeśli miałbym wybierać ze wszystkich które mają na sklepie to tylko to.
Całkiem spoko weszło ale połowę oddałem, druga połowa trochę mi spadło na ziemię i ciula poczułem to dobrze ale to co weszło było spoko.
Jeśli miałbym wybierać ze wszystkich które mają na sklepie to tylko to.
Całkiem spoko weszło ale połowę oddałem, druga połowa trochę mi spadło na ziemię i ciula poczułem to dobrze ale to co weszło było spoko.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)