Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
10.04.2025, 06:56
Elo jak to jest z nepem.
Jest to godny następca pentedronu?
Bo mam że 100mg na test sort wygląda kozacko biały puder skałami do rozkruszenia.
A i jeszcze pytanie uznacie mnie za debila ale czy to można też palić czy tam vapowac?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Jest to godny następca pentedronu?
Bo mam że 100mg na test sort wygląda kozacko biały puder skałami do rozkruszenia.
A i jeszcze pytanie uznacie mnie za debila ale czy to można też palić czy tam vapowac?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
10.04.2025, 09:37
filat
Jeżeli chodzi o samą substancję w porównaniu do pentedronu, to "bliższy mojemu nosowi"
jest NEP, patrząc na profil obu.
Tak można palić NEP-a, natomiast ja preferuję „sniff”.
Jeżeli masz 100 mg na test, to zrób sobie próbę uczuleniową, np. 20 mg, odczekaj, jeżeli nie będzie żadnych alergii ani działań niepożądanych, to przystąp do testu właściwego.
Jeśli nie bierzesz na co dzień podobnych produktów, to to uwzględnij i podziel sobie pozostałość na 2x40 mg.
Jednak w przypadku tolerancji krzyżowej możesz pozostałość przyjąć na raz.
*Tolerancja krzyżowa substancji odnosi się do zjawiska, w którym na skutek długotrwałego stosowania jednej substancji, organizm wykazuje zmniejszoną wrażliwość na inną substancję o podobnym działaniu farmakologicznym.
Oznacza to, że jeśli osoba rozwija tolerancję na jedną substancję, może to wpłynąć na jej reakcję na inną substancję, z którą ma podobne właściwości.
Jeżeli chodzi o samą substancję w porównaniu do pentedronu, to "bliższy mojemu nosowi"

Tak można palić NEP-a, natomiast ja preferuję „sniff”.
Jeżeli masz 100 mg na test, to zrób sobie próbę uczuleniową, np. 20 mg, odczekaj, jeżeli nie będzie żadnych alergii ani działań niepożądanych, to przystąp do testu właściwego.
Jeśli nie bierzesz na co dzień podobnych produktów, to to uwzględnij i podziel sobie pozostałość na 2x40 mg.
Jednak w przypadku tolerancji krzyżowej możesz pozostałość przyjąć na raz.

*Tolerancja krzyżowa substancji odnosi się do zjawiska, w którym na skutek długotrwałego stosowania jednej substancji, organizm wykazuje zmniejszoną wrażliwość na inną substancję o podobnym działaniu farmakologicznym.
Oznacza to, że jeśli osoba rozwija tolerancję na jedną substancję, może to wpłynąć na jej reakcję na inną substancję, z którą ma podobne właściwości.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
10.04.2025, 10:31
Wytłumaczy ktoś sensownie mi dla fana mmc/cmc o co chodzi z tym całym fenomenem nepa?
Be objective and honest.
10.04.2025, 10:54
@up
Clear head i brak efektu "rozpływania się". Taka feta z pierwszego wybiegu tylko bez efektu brak sytości i chęci co chwilę na dorzutke xd
Clear head i brak efektu "rozpływania się". Taka feta z pierwszego wybiegu tylko bez efektu brak sytości i chęci co chwilę na dorzutke xd
16.04.2025, 19:04
Działa na mnie bardzo mało potrzebuje do efektu zwanego stymulacja jestem od pablaesco zamawiam mam mniej więcej tyle radości co z tyłu ile się zećpam tymi stymulantami od innych ze rezygnuje powoli z każdego kogo nie toleruje już nikogo prócz pabla od niego mam najlepszy nep.
17.04.2025, 07:01
Moim ulubionym produktem jest nep jest bardzo mocny daje moim klientom to co trzeba będę dalej to zamawiał z swej strony dodam że lubię jak działa długo abym nie musiał dociągać zbyt często tak właśnie to wygląda nep jest najlepszy wzrasta libido z czego jestem zadowolony 😁
18.04.2025, 20:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.04.2025, 20:01 przez Rweqerew333.)
Spróbowałem, zobaczyłem. Bardzo małe dawki w okolicach 10mg - stan skupienia jak lód na anrarktydzie - pomimo nieprzespanej nocki i walenia 3cmc i 4mmc wcześniej.
Myślałem, że po tym się biega po suficie a mnie to mega uspokoiło - może zbyt mała dawka - no ale w sumie to nie chce biegać po sufitach xD
Tak, w jedną noc zrobiłem po gramie metaklefa, mefa a potem zacząłem zajadać się NEPem
Polecanko
Myślałem, że po tym się biega po suficie a mnie to mega uspokoiło - może zbyt mała dawka - no ale w sumie to nie chce biegać po sufitach xD
Tak, w jedną noc zrobiłem po gramie metaklefa, mefa a potem zacząłem zajadać się NEPem

Polecanko