Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Leki - tip&trick
16.04.2025, 13:08
Może nie uwierzycie, ale niektórzy ludzie wyrzucają przeterminowane leki. Mało tego zanoszą je do aptek gdzie stoją całe kosze leków.
Pierwsza apteka jaką zahaczyłem i może bez rewelacji, ale na ból będzie awaryjnie (foto), bo przeszukanie trwało dosłownie 20 sekund zanim pani podeszła i powiedziała, że nie wolno i, że rzekomo już nawet policja daje prykaz nie zezwalania na to.
Ale ćpun potrafi jak chce, a i na pewno nie jeden ma znajome w aptece. Ciekawi mnie tylko gdzie oni to potem wywożą, bo naprawdę tu w tej aptece kubeł taki około metrowe z wysokości wiadro pełne leków. Jestem pewien, że niejedno cudo skrywało 🥰
Pierwsza apteka jaką zahaczyłem i może bez rewelacji, ale na ból będzie awaryjnie (foto), bo przeszukanie trwało dosłownie 20 sekund zanim pani podeszła i powiedziała, że nie wolno i, że rzekomo już nawet policja daje prykaz nie zezwalania na to.
Ale ćpun potrafi jak chce, a i na pewno nie jeden ma znajome w aptece. Ciekawi mnie tylko gdzie oni to potem wywożą, bo naprawdę tu w tej aptece kubeł taki około metrowe z wysokości wiadro pełne leków. Jestem pewien, że niejedno cudo skrywało 🥰
16.04.2025, 21:16
Kiedys z kolega opierdoliłem taki pojemnik w aptece, w sumie to bardziej byl worek na smieci zawieszony na takiej ramie jak pojemnik. Posrod masy pierdol byly tam fajne rzeczy, estazolamy, jakies poltramy
17.04.2025, 07:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.04.2025, 07:56 przez Lifeisbrutal.)
17.04.2025, 07:58
Normalnie: mówisz, że jesteś bezrobotny obecnie i nie stać Cię na leki, a cierpisz na jakieś bóle menstruacyjne
i byś sobie wziął jakieś przeciwbólowe tylko i tyle xD
Wstyd to w kościele bonka puścić
i byś sobie wziął jakieś przeciwbólowe tylko i tyle xD Wstyd to w kościele bonka puścić
17.04.2025, 08:01
Dobra spróbuję ten patent, ale w mieście obok jak będę przy okazji. Tzn z tym bezdomnym nie będę gadał, ale wymyślę coś z bólem czy coś albo czy mają jakieś leki na uspokojenie przeterminowane, które mogę sobie zabrać.
17.04.2025, 14:30
Nikt w aptece nie da Ci przeterminowanych leków, zapomnij
One idą do utylizacji.
One idą do utylizacji.

![[Obrazek: IMG-20250417-085329.jpg]](https://i.ibb.co/M0FvNCP/IMG-20250417-085329.jpg)