Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki portfel dla kryptowalut?
30.06.2022, 09:26
(30.06.2022, 09:20)Alkopoligamia napisał(a):Nie zrozumiałaś mnie znaleźć kantor internetowy to kwestia 2 minut wpisujesz adres btc vendora klikasz zaplac blik i gotowe i co szybciej sie nie da tego ogarnać i bierzesz zawsze przelew ten w 15 minut(30.06.2022, 09:11)Kapitan napisał(a): Po co wam portfel nie prościej znaleźć kantor i tam wplacic vendorowi kase ?
No mi łatwiej jest zrobić przelew do portfela niż latać po kantorach xD
Osobiście polecam KuCoin, tam w 2 minutki "rejestrujesz" kartę VISA i bardzo szybko robisz transakcję.
(Plus fakt, że jest to giełda z bardzo tanimi kosztami transakcji. W razie jakichś pytań podpowiem na co i jak)
(Plus fakt, że jest to giełda z bardzo tanimi kosztami transakcji. W razie jakichś pytań podpowiem na co i jak)
06.07.2022, 18:51
"Nie zrozumiałaś mnie znaleźć kantor internetowy to kwestia 2 minut wpisujesz adres btc vendora klikasz zaplac blik i gotowe i co szybciej sie nie da tego ogarnać i bierzesz zawsze przelew ten w 15 minut "
Tak ,ale przelewem czy blikami zostawiasz jakiś swój ślad w internecie. W razie nie daj Boże przypału policjanci mogą nitka po nitce dojść że kupowałeś BTC którymi wiadomo gdzie płaciłeś. Niby nic ,ale wiesz. Przezorny zawsze ubezpieczony.
Lepiej i bezpieczniej po prostu skorzystać z bitomatu ,jest bardziej anonimowy.
Odnośnie tematu i portfela to polecam od siebie Exodus
Tak ,ale przelewem czy blikami zostawiasz jakiś swój ślad w internecie. W razie nie daj Boże przypału policjanci mogą nitka po nitce dojść że kupowałeś BTC którymi wiadomo gdzie płaciłeś. Niby nic ,ale wiesz. Przezorny zawsze ubezpieczony.
Lepiej i bezpieczniej po prostu skorzystać z bitomatu ,jest bardziej anonimowy.
Odnośnie tematu i portfela to polecam od siebie Exodus