Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
02.05.2025, 14:00
horsii No wlasnie. Produkt wyglada mega zachęcająco. Codziennie jak zerkam na nasze forum to musze wejść na stronkę Escobar i patrze sobie na zdjęcie produktu. Hehehehe...
A tak poważnie, to nie moge sie doczekać, aż będę miał pieniądze 💸 💰 żeby wykupić minimalną gramaturę produktu.
Ja jestem stimiarz który głównie bawi się w VAPO, więc to była bardzo fajna niespodzianka jak zobaczyłem że Escobar wzbogacił MENU.
Pozdrawiam serdecznie!
A tak poważnie, to nie moge sie doczekać, aż będę miał pieniądze 💸 💰 żeby wykupić minimalną gramaturę produktu.
Ja jestem stimiarz który głównie bawi się w VAPO, więc to była bardzo fajna niespodzianka jak zobaczyłem że Escobar wzbogacił MENU.
Pozdrawiam serdecznie!
olenuitcki..
03.05.2025, 02:38
Nie spala się w całosci. Sprawdź sam. A o tym że marnowanie - napisałem, ze to nie jest najlepsza metoda.
03.05.2025, 10:48
Naprawde w fajce dziala sam palilem ale nie ma to co zarowa jednak naprawde nie okrzesany speed cos nie do pojecia dla mackow alfiorzy a i jaka kurewna staje sie wydajna polecam alfa etylofenidant hex en najlepsze substancje
03.05.2025, 20:58
Miejmy nadzieję że alfica będzie jeszcze z nami i nie wyprzeda się wszystko bo będę chciał troszke pobrać na wypłatę i szczurką dać co sądzą
03.05.2025, 21:12
Jak tą alfa wypada przy apvp za czasów legala? Pytam osoby, które waliły wtedy też Apvp.
Dużo są różni?
Dużo są różni?
10.05.2025, 16:02
@up interpunkcja to bardzo ważna sprawa.. 
tak, tez chcę taką opinie usłyszeć!

tak, tez chcę taką opinie usłyszeć!
11.05.2025, 18:30
It's true, I haven't tried this product yet, but what can see in the photo is, me came across, it quite a few times on the Fu...ps website and it was A-pihp.