Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-FDCK
06.07.2022, 11:47
Pierwszy raz próbowałem tej substancji z ziomkiem który z więzienia niedawno wyszedł mówił że w życiu nic lepszego nie walił po nosie, mef jego zdaniem nie ma podjazdu do tej substancji moim tak samo, było w chuj magicznie po tym jeszcze paliłem zioło z bonga co dodatkowo wpłynęło na działanie substancji ale było po prostu ZAJEBIŚCIE!
06.07.2022, 17:07
ProducentRC bez kitu, wg mnie też po tym śmiało można wykrzyczeć światu:
"TAK SIĘ KURWA TAŃCZY!!!!!"
Niesamowita substancja, chociaż nie mam porównania z innymi z tej grupy, bo tylko to testowane
"TAK SIĘ KURWA TAŃCZY!!!!!"
Niesamowita substancja, chociaż nie mam porównania z innymi z tej grupy, bo tylko to testowane
06.07.2022, 20:06
U mnie nie było żadnych nudności tylko samopoczucie jak młody bóg ziomek też ich nie miał a wciągnęliśmy jakieś 0.6g na dwóch.
ProducentRC ale chyba nie na hip-hip-hurra na raz?
300mg osobiście na kilka podejść zrobiłem i czatbox mi świadkiem co się tu się odalfapefałpiało
swo002 żadnych nudności nie zauważyłem również, żadnych uboków, a byłem już troszkę zmechacony innymi RC.
300mg osobiście na kilka podejść zrobiłem i czatbox mi świadkiem co się tu się odalfapefałpiało
swo002 żadnych nudności nie zauważyłem również, żadnych uboków, a byłem już troszkę zmechacony innymi RC.
22.07.2022, 02:31
Dla mnie piękna substancja ,robi mi magię w wesołym miasteczku na tęczowych chmurkach .Jest pierwszym dyso którego skosztowałam i zawsze się znajdzie w koszyku przy zakupach .Moim zdaniem jest idealnym dyso na początek,tylko trzeba wiedzieć na jakie dawki można sobie pozwolić i zapoznać z tematem jakie faktycznie rzeczy,stany i przeżycia faktycznie są odczuwane ,żeby potem nie trzeba jakiejś dyso-traumy mieć .Osobiście ,nie mam żadnych objekci przed info o substancji podawanymi np na wiki ,ale zasięgnięcie opinii od innych też jest bardzo pomocne dla adeptów .
P S.-300mg,grubo ,zabójstwo liryczne xD
P S.-300mg,grubo ,zabójstwo liryczne xD