Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cherry a wilgoć?
08.07.2022, 07:46
Witam miałem przedwczoraj dziwny przypadek przebywałem w wysokiej wilgotności i moja kochana wiśniowa przyjaciółka przybrała kolor żółty.Czy ten proces ma wpływ na jakość i działanie? Ale smak obrzydliwy:/
08.07.2022, 13:54
Może domniemane cmc w składzie się rozłożyło lub przez ten aromat zżółkniało.Klepie normalnie?
kocham piwo
08.07.2022, 22:58
Co to znaczy wysoka wilgotnosc? Jak trzymany temat? Jaka dluga ekspozycja w takich warunkach? Bez tego nic nie da sie powiedziec. Z racji, ze to aromatyzowana sol, to jako winowajca, pierwszy z klucza musi isc aromat. I skoro smak sie zmienil to znaczy, ze to dobry kierunek
YOUR ATTORNEY
09.07.2022, 11:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.07.2022, 11:27 przez Latający.Holender.)
(08.07.2022, 07:46)MarekToZiomal napisał(a): Witam miałem przedwczoraj dziwny przypadek przebywałem w wysokiej wilgotności i moja kochana wiśniowa przyjaciółka przybrała kolor żółty.Czy ten proces ma wpływ na jakość i działanie? Ale smak obrzydliwy:/
Masz rację miała kolor żółty nawet chyba pomarańczowy dokładnie miała smak obrzydliwy był ale zapach wisienki był jadłem kwietniu lub maju ten materiał
09.07.2022, 11:47
Mordo bardziej to od ciepła niż od wilgoci mialem to samo w zimę i jak zostawialem resztki na narzedziu pracy w ciepłe to rozpuszczało się na złoty/ żółty kolor a jak zapomniałem narzędzia wyczyścić i przypadkiem nabralem nowy sprzęt to po czasie sprzęt zaczol sie lepić, weź troche w smaarke wloz w skarpetę pośmigaj i ci się rozpusci hehe
10.07.2022, 21:56
Bo się nie trzema towaru przy jajkach, raz mi jakiś dzieciak trawę z majt wyjmował to myślałem że rzygnę.
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''