Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
14.05.2025, 06:18
Próbowałem alfę i była bardzo mocna, mocniejsza niż NEP. Konsystencja była taka, że karta nie trzeba było mocno zgniatać. Nie vapowalem, tylko per 👃. Czuć było zezwierzęcenie, nieogar i chęć na dorzutki. Mała miałem styczność z alfa, ale jak działa coś 4 dnia, gdzie nic prawie nie jadłeś i spałeś to musi być coś bardzo mocnego. Cenowo nie znajdziecie lepiej. Efekty odstawienne były dość bolesne bo 3 dni to tylko chodzenie do pracy i brak chęci do czegokolwiek innego, sen, praca i sen i tak 3 dni. Jeżeli nie umiesz trzymać takiej gramatury w domu to nie kupuj, no chyba że chcesz stracić pracę lub mieć jakiś przypał i weekend przedłużyć sobie te kilka dni, na szczęście u mnie nic się nie stało, ale piszę to zeby napisać szczerze że to nie zabawka
17.05.2025, 23:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.05.2025, 23:43 przez Attenborough.)
Szkoda, że nie można wziąc np. 5 Apvp do zamówienia na probę, nawet dużo drożej

A może składając zamówienie można o dołożenie próbki poprosic?
Czy jest po niej ta zwierzęca chęc na sex? I konar płonie jak kiedyś?

A może składając zamówienie można o dołożenie próbki poprosic?
Czy jest po niej ta zwierzęca chęc na sex? I konar płonie jak kiedyś?
Detox jest jak Yeti - wszyscy o nim mówią, a nikt Go nie widział
19.05.2025, 03:45
Wlasnie dlatego chcialbym na probe. Też bym napisał na forum jeśli jest wow.
Detox jest jak Yeti - wszyscy o nim mówią, a nikt Go nie widział
19.05.2025, 05:13
Raczej gramatura zamówienia nie ulegnie zmianie. Jedyna szansa to zapytać o mala próbkę do jakiegoś zamówienia ale to już musisz z Pablo ustalać
Substancja sama w sobie bardzo mocna. Niestety ja to tego nie mogę ćpać 2-3 sniffy po 30mg i już pojawiają się schizy, paranoje, przeslyszenia. Produkt dla masochistów.
Szkoda, ze czasy fajnych zabawek choćby FEA odeszly
Szkoda, ze czasy fajnych zabawek choćby FEA odeszly
19.05.2025, 14:06
O kurde. Fajna sprawa, jednakże z tego co czytam to ten temat może być dla mnie za mocny
19.05.2025, 14:26
kinia03x nie ruszaj alfy, to nie jest temat do zabaw tylko chronicznej, zwierzęcej masturbacji.
Zostan przy euforykach, one są dużo bardziej bezpieczne. Kupując 25g apvp nie pozbędziesz się tego tak szybko jak takiego 3cmc czy 4mmc, dawkowanie jest nawet 10 razy mniejsze. Poza tym ta substancja w chuj uzależnia i osoby, które uwielbiają alfe najczęściej albo siedzą w domu z lufa w gotowości albo ich życie kręci się wokół przyjęcia kolejnej dawki. Nie opłaca się.
Zostan przy euforykach, one są dużo bardziej bezpieczne. Kupując 25g apvp nie pozbędziesz się tego tak szybko jak takiego 3cmc czy 4mmc, dawkowanie jest nawet 10 razy mniejsze. Poza tym ta substancja w chuj uzależnia i osoby, które uwielbiają alfe najczęściej albo siedzą w domu z lufa w gotowości albo ich życie kręci się wokół przyjęcia kolejnej dawki. Nie opłaca się.
Test