Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wielkie odliczanie!
24.05.2025, 01:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.05.2025, 01:32 przez Metykatykot.)
Ja sobie nie życzę, ja sobie wypraszam...
I gnam tera cierpem Maniusiowi zgłaszam
#Metykotfident
Nie no jest ok. Zacząłem od małego buszka uczulaka oddając stolec, smak, zapach i wszystko po prostu idealnie alfowe. Nie że stolec tylko chmura. To jest tutaj książkowe
I później już mocniej, ale bez akcji typu wsypie 100mg i vapuje do ostatniej kropelki. Jeśli chodzi o to å-PHP-analog od Bolcemiśka, to ja miałem tak: moc mnie momentami otępiała, libido jak na kogoś kto ma podwyżkę libida nawet po kurba 2cec rzeniozey sproszkowanym środkiem do chemicznej kastracji, to sztksik - dawno tak szybko nie zakończyły mi się zabawy, z 5 minut schiz nagle, że każdy dźwięk to szpieg, albo ktoś po cichu patrzy czy spokój jest na kwaterze, chociaż wiedziałem, że to wiaterek, szmery bajery... Więc znowu chmura i flip i fap...
Jakoś po... 2 - 3 h zaczęły się schizy że zaraz ktoś przyjdzie (jakby to miał być koniec świata, albo tata z pasem a ja nie zrobiłem lekcji
Wziąłem 2 klonazolamu krążki i pomogło. Wziąłem żarówkę, 2 piwa i w plener się przejść po takim mini lasku, ale telefonu nie wziąłem, a latarka się rozładowała.
Trochę się pobawię może a rapera, bore nie, to literówka - biorę buty i idę szukać naturki gdzieś od Turkuw
PS mam tak rozmazane litery, że make up mojej byłej przy tyn jak zrozumiała, że drugiego takiego ćpuna nie znajdzie był sztuką makijażu, a nie rozmazaną tapetommmm
![[Obrazek: IMG-20250524-014315.jpg]](https://i.ibb.co/MDfHV53K/IMG-20250524-014315.jpg)
PS. Jakie są różnice w działaniu między vapodżyx a sniffix?
I gnam tera cierpem Maniusiowi zgłaszam
#Metykotfident
Nie no jest ok. Zacząłem od małego buszka uczulaka oddając stolec, smak, zapach i wszystko po prostu idealnie alfowe. Nie że stolec tylko chmura. To jest tutaj książkowe

I później już mocniej, ale bez akcji typu wsypie 100mg i vapuje do ostatniej kropelki. Jeśli chodzi o to å-PHP-analog od Bolcemiśka, to ja miałem tak: moc mnie momentami otępiała, libido jak na kogoś kto ma podwyżkę libida nawet po kurba 2cec rzeniozey sproszkowanym środkiem do chemicznej kastracji, to sztksik - dawno tak szybko nie zakończyły mi się zabawy, z 5 minut schiz nagle, że każdy dźwięk to szpieg, albo ktoś po cichu patrzy czy spokój jest na kwaterze, chociaż wiedziałem, że to wiaterek, szmery bajery... Więc znowu chmura i flip i fap...
Jakoś po... 2 - 3 h zaczęły się schizy że zaraz ktoś przyjdzie (jakby to miał być koniec świata, albo tata z pasem a ja nie zrobiłem lekcji

Wziąłem 2 klonazolamu krążki i pomogło. Wziąłem żarówkę, 2 piwa i w plener się przejść po takim mini lasku, ale telefonu nie wziąłem, a latarka się rozładowała.
Trochę się pobawię może a rapera, bore nie, to literówka - biorę buty i idę szukać naturki gdzieś od Turkuw

PS mam tak rozmazane litery, że make up mojej byłej przy tyn jak zrozumiała, że drugiego takiego ćpuna nie znajdzie był sztuką makijażu, a nie rozmazaną tapetommmm

![[Obrazek: IMG-20250524-014315.jpg]](https://i.ibb.co/MDfHV53K/IMG-20250524-014315.jpg)
PS. Jakie są różnice w działaniu między vapodżyx a sniffix?
24.05.2025, 02:28
Nom jeszcze połowa mniejsza została
Alfurzysko wstrętne
Dlań tu ksywką pięknie
Szlaufu miss, choć chęć mieć
Szlak kurwisko weź że
Traf, cud zniknął, nieźle
5 piw, klonazolam,
2 winka poprawie, piff paff i sen i po zabawie xD
Idę ćpać bo czasu mało a ja wiersze pisze zamiast się kochać
Alfurzysko wstrętne
Dlań tu ksywką pięknie
Szlaufu miss, choć chęć mieć
Szlak kurwisko weź że
Traf, cud zniknął, nieźle

5 piw, klonazolam,
2 winka poprawie, piff paff i sen i po zabawie xD
Idę ćpać bo czasu mało a ja wiersze pisze zamiast się kochać
(23.05.2025, 23:18)M7G9O napisał(a): Skoro od 10 godzin nie znalazł, chociaż chwili na napisanie jednego posta, to znaczy, że wszystko idzie zgodnie z planem, a konar jest okorowany
napisał już, ale jak widać wszystko było zgodnie z planem

(24.05.2025, 01:43)DarkSonia napisał(a): shizy PO ALFIE? no co tyyyyyy
to nie mefik... który przestaje działac i idziesz spać...
witaj w krainie alicji w krainie - popierdoleńcóF
.
.
.
.
.
.
... to co dorzutka?
dorzutka? wiesz no...
w moim przypadku ja zawsze nie odmawiam