Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
| Ankieta: Jaka mina i wyraz mordy? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
| 1 | 0 | 0% | |
| 2 | 0 | 0% | |
| 3 | 1 | 100.00% | |
| Razem | 1 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Łapiemy SZOP - PRACZ: ver1.0 [beta] - final?
🦝 SZOPY – SPRYTNE SKUBAŃCE!
ver. 1.0 [beta]
Szop pracz to nie byle jakie zwierzę.
Wielu myśli, że to tylko włamywacz od śmietników – a to prawdziwy mózgowiec w futrze.
15 prób i w końcu robimy to porządnie.
Bo szopy są naprawdę mądre. Nie jakieś tam „o, słodki szop”, tylko kombinatorzy jakich mało.
Dlaczego są sprytne?
Cytat:✔ Potrafi otworzyć furtkę, zamek w komórce albo klapę od kurnika – raz zobaczy, a potem sam umie i to coraz lepiej rypaniec.
✔ Patrzy, jak Ty coś robisz – i potem robi to samo. Otworzysz worek z karmą dla psa? Następnym razem on to zrobi bez Ciebie, 20 kg mi wjebaly dziś przez noc.
✔ Rozgryzie każdą sztuczkę – czy to klamkę, czy skrzynkę z jedzeniem. Dla niego zagadka to tylko chwilowe utrudnienie.
✔ W nocy łazi po obejściu jak po swoim – zna każde przejście, każdą dziurę w płocie, każdą ścieżkę przez krzaki. Jakby tu się urodził.
✔ W mieście kombinuje, a tu na wsi też sobie radzi jak król – śmietniki? rozpracowane. Strych? zdobyty. Kurnik? obserwowany.
Lepszy cwaniak niż niejeden złodziej.
Raz do domu się wjebal i karme kota jadł sobie i mleko pił.
Najgorsze to, że prób już trochę było więc teraz trzeba uderzyć konkretnie.
Nie mogę tego zjebać.
Będzie trofeum SZOPA 🦡 na Dopalu.
Szacunek im się należy.
To nie są jakieś tam dzikie futrzaki.
![[Obrazek: shutterstock-1826460995_1000x667.jpg]](https://www.ekologia.pl/wp-content/uploads/2024/02/shutterstock-1826460995_1000x667.jpg)
Wyraz jego mordy, jak oceniacie?
- 1 opcja: twój pies któremu zawsze zabierałeś karme a to kurdupel i chce Cie ujebac w reke
- 2 opcja: jeść dalej czy brać na wynos i spierdalać bo przypał
- 3 opcja: co oni, wstałem nagle jasno a drzemke techniczną zrobiłem bo sie nazarlem jak swinia i jeszcze zdjęcie robią - nie po oczach kurwa!!
To inżynierowie od przetrwania, mistrzowie kombinacji i królowie ukrywania się
Cytat:„Nie lekceważ mnie – potrafię więcej, niż ci się wydaje.”
Szop 🦍, gdzieś spod śmietnika tam przemawiał do mnie.
Szczerze to mu uwierzyłem po tym blisterze i po tym co sie naczytałem.
i mówi mi odchodząc....
Cytat:- chciałbyś być kiedyś taki jak oni?.cytat ~ Jak zostałem Gangsterem *2019*
(nie, bardziej taki jak Pan!)
Alfiarze to sie uczyć od nich mogą.
Cytat:NAJWAŻNIEJSZE
- Jego trofeum powiśnie oficjalnie napchany na kij od miotły w dupala i wbije go w ziemie kolo tego smietnika.
Niech rodzinka wie, że już na nich poluje....
07.06.2025, 09:21
Japierdole chochlik xD ty kurwa zaraz całe zoo będziesz miał jak nie koty to szopy. XD

!)