Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mix ketaminy i nepu
21.06.2025, 05:33
Jakichś wybitnych zagrożeń to to ze sobą raczej nie niesie, tak mi się zdaje. Dopóki nie polecisz z jakimiś chorymi dawkami to raczej nie ma ci się co stać.
Ale z drugiej strony nie widzę sensu w takiej mieszance - miksowanie takiego silnego wypierdalacza stymulantu z dysocjantem. Z jakimiś typowo euforycznymi b-k typu mefedron/4-mmc/3-cmc czy coś to się spotkałem, ale z nepem to jeszcze nie. Jak na moje nie brzmi to po prostu ciekawie, nie wiem co ta ketamina miałaby tak w sumie urozmaicić w nepie, no ale co kto lubi.
Ale z drugiej strony nie widzę sensu w takiej mieszance - miksowanie takiego silnego wypierdalacza stymulantu z dysocjantem. Z jakimiś typowo euforycznymi b-k typu mefedron/4-mmc/3-cmc czy coś to się spotkałem, ale z nepem to jeszcze nie. Jak na moje nie brzmi to po prostu ciekawie, nie wiem co ta ketamina miałaby tak w sumie urozmaicić w nepie, no ale co kto lubi.
21.06.2025, 18:22
A nie lepiej kupić Tusi? Tam chyba jest ketamina i coś tam jeszcze. Często rzeczy mixowalem, ale tego bym nie mixowal. Stymulanty dają mi np taka gotowość na wszystko a ketamina odlot i widok z trzeciej osoby. 2 inne stany i po co sobie psuć.
21.06.2025, 19:13
Ja mixowałem z pigułami, amf, lsd, 4mmc i adb butinaca wszystko pod rząd i było super, jeszcze popijane piwkiem.
22.06.2025, 17:20
Japierdole. Jak wyżej wspomniane lepiej tusi kupić niż mieszać samemu dwa różne dopki i czuć się tak em dziwnie poprzez dwa różne odmienne stany.
22.06.2025, 17:28
Lepiej to kupić po prostej keyamine, albo emeczke a nie jakieś tusi gdzie 50% to wypełniacz
22.06.2025, 17:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2025, 18:14 przez Lifeisbrutal.)
No, ale jak chce już walić mix czegoś to lepszym rozwiązaniem jest tusi niż mixsowanie dwóch różnych substancji ze sobą się gryzących.
22.06.2025, 18:21
Nie miksuj bo nie ma sensu. Trochę tak jakbyś chciał w górach i nad morzem w polszy jednocześnie
22.06.2025, 18:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2025, 18:47 przez Rweqerew333.)
Ja polecam czystą kete i czystą emke a nie jakieś "tusi". Zawsze to można se potestować z osobna.
A mix nepa z ketą brzmi jak jakiś pojebany eksperyment. No ale w końcu eksperymenty lubimy i research
Spróbuj mordo i daj znać, chociaż raczej wiadomo, że to bezsens.
Do ciekawskich świat należy
A mix nepa z ketą brzmi jak jakiś pojebany eksperyment. No ale w końcu eksperymenty lubimy i research

Spróbuj mordo i daj znać, chociaż raczej wiadomo, że to bezsens.
Do ciekawskich świat należy