Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
13.05.2025, 14:19
No nie jest to dla każdego, bo to stymulant i gdybyś skończył na 2 wrzutach to by ci się pewnie bardziej spodobało, ale stymulanty nie wszyscy lubią.
17.05.2025, 15:42
moher dziwne z tym co piszesz, że oczy jak 5 zlotych - u mnie po NEPie praktycznie nic nie widać, szczególnie po oczach.
Co do pulsu - rzeczywiście potrafi być 2 razy powyżej normy - co jest w sumie największym minusem tej substancji - po prostu trzeba uważać i działać powoli, na spokojnie (jeśli wykonujemy jakeś fizyczne aktywności).
Co do pulsu - rzeczywiście potrafi być 2 razy powyżej normy - co jest w sumie największym minusem tej substancji - po prostu trzeba uważać i działać powoli, na spokojnie (jeśli wykonujemy jakeś fizyczne aktywności).
23.06.2025, 14:57
Zajebiście dobra substancja, szkoda że nie wybacza błędów i np mnie ciągnie masowo na dorzutki
24.06.2025, 18:35
Nep to praktycznie sam stim z domieszką dopaminowe i euforii. Działa dużo agresywniej i mocniej. Nie śpisz, jesteś skupiony na danych czynnościach, mocna stymulacja z polepszona percepcja.
3cmc euforyk/empatogen gadatliwość, euforia, polepszona nastrój, krótko okres działania. Jeżeli chcesz do ludzi, którzy nie są w temacie celuj w 3cmc. Dużo wybacza (dawkowanie)
3cmc euforyk/empatogen gadatliwość, euforia, polepszona nastrój, krótko okres działania. Jeżeli chcesz do ludzi, którzy nie są w temacie celuj w 3cmc. Dużo wybacza (dawkowanie)
U mnie 150mg nepa skończyło się dzwonieniem po karetkę i inne służby że chcą mi na chatę wpaśc, finalnie za nim przyjechali się ogarnąłem ale i tak będę miał grzywnę za bezpodstawne wezwanie karetki... Psa... Stimy to już nie moja bajka
17.07.2025, 18:29
tu nie stimy winne w takich przypadkach tylko benzo, ktore zrecie jakby to byly pastylki na gardlo miedzy cpaniem roznych, innych rzeczy, a takze w ich trakcie, te benzo w tym wszystkim ryje was najbardziej przez co wychodza takie kwiatki pozniej, a zwalacie wine na wszystko inne tylko nie blogoslawione benzo, bo benzo to przeciez nie ma ubokow zadnych, to tylko uspokaja, pomaga zasnac, w ogole to mysle, ze bez recepty powinno byc, a szczegolnie rc benzo, ktore maja za soba 5 badan na krzyz
Epsiakos juz kiedys pisal o tym jak sie konczy branie benzo w takich sytuacjach, tak jak u ciebie wlasnie
Epsiakos juz kiedys pisal o tym jak sie konczy branie benzo w takich sytuacjach, tak jak u ciebie wlasnie
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.

![[Obrazek: 1bceb758b547d6da5216546922b78f54.jpg]](https://gekkk.co/storage/v/1bceb758b547d6da5216546922b78f54.jpg)
![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)