Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
14.06.2025, 22:54
Tak u mnie też gra gitarra, kontakt wiadomo nocą., ale z drugiej strony, kto z nas śpi w nocy ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
![[Obrazek: HighLife.jpg]](https://i.ibb.co/FkYHCLLF/HighLife.jpg)
Jak zwykle profeska w ekspresowym tempie.
Zrobiliście mi dzień.
A po ujrzeniu zawartości paczuszki....
Noż, ja pierdole, ekipo High-LifeMarket
Zadowolenie i uśmiech na mojej japie - bezcenny. Nie ma co tu więcej gadać - wiadomo 👍
Wielkie, ogromne dzięki to za mało.
Zajebiste dzieksy 😁😁😁
Pozdro
18.06.2025, 09:18
U mnie również gołąb w swoim gnieździe 😃
Dziękuję wielkie za dostarczenie tylu dobroci w tak szybkim tempie na szykujący się długi weekend 😇
Polecam ekipę jak najbardziej High-LifeMarket
Dziękuję wielkie za dostarczenie tylu dobroci w tak szybkim tempie na szykujący się długi weekend 😇
Polecam ekipę jak najbardziej High-LifeMarket
27.06.2025, 17:21
Witam...
Mimo , że już "chwilę" korzystam z usług Vendora,nigdy nie było problemu z kontaktem.Gołębie zwykle po 2-3 dniach,BHP standard 10/10.zawsze...
Ale taki ekspres jaki poleciał tym razem zdarzył mi się pierwszy raz...( mam nadzieję nie ostatni).Zawsze mam jakieś problemy z potwierdzeniami itp...(może to wina bitomatu.?..) nieważne...,ale zawsze staram się zminimalizować kontakt...😉
Dlatego dziwią mnie narzekania ludzi o brak,lub słaby kontakt...Jak piszecie setki wiadomości....
Reasumując:
Kontakt 10/10
Bhp10/10,a dziejsza pała to superekspres...
Polecam😉
ps.recke magicznej substancji zamieszczę w odpowiednim dziale,po testach... pozdrawiam...
Dlatego dziwią mnie
Mimo , że już "chwilę" korzystam z usług Vendora,nigdy nie było problemu z kontaktem.Gołębie zwykle po 2-3 dniach,BHP standard 10/10.zawsze...
Ale taki ekspres jaki poleciał tym razem zdarzył mi się pierwszy raz...( mam nadzieję nie ostatni).Zawsze mam jakieś problemy z potwierdzeniami itp...(może to wina bitomatu.?..) nieważne...,ale zawsze staram się zminimalizować kontakt...😉
Dlatego dziwią mnie narzekania ludzi o brak,lub słaby kontakt...Jak piszecie setki wiadomości....
Reasumując:
Kontakt 10/10
Bhp10/10,a dziejsza pała to superekspres...
Polecam😉
ps.recke magicznej substancji zamieszczę w odpowiednim dziale,po testach... pozdrawiam...
Dlatego dziwią mnie

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)