Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przykre zapachy po zażywaniu.
22.05.2025, 15:42
SPRAWDZONY SPOSÓB:
Kupujesz płyn do płukania w ładnym zapachu.
Bierzesz spryskiwacz taki np do mycia okien.
Rozrabiasz w tej butelce pół na pół czy jak chcesz ten płyn z wodą.
Psikasz na ściany, pościel, sufit, okna, podłogę
itd i naprawdę możesz cały weekend chlać, nie myć się i szczać pod siebie, a i tak wchodząc do pokoju czuć fiołki i lawendę
Najlepiej codziennie przed wyjściem do pracy czy nawet na zakupy spryskać wszystko co pisałem i nie trzeba świeczek. Efekt jest megalodon wśród efektów płotek
Psikasz na ściany, pościel, sufit, okna, podłogę
itd i naprawdę możesz cały weekend chlać, nie myć się i szczać pod siebie, a i tak wchodząc do pokoju czuć fiołki i lawendę
Najlepiej codziennie przed wyjściem do pracy czy nawet na zakupy spryskać wszystko co pisałem i nie trzeba świeczek. Efekt jest megalodon wśród efektów płotek

22.05.2025, 15:45
Przyznaj się skąd masz ten patent? Ja pierwszy raz zobaczyłem odświeżacz z Lenorka w kryminale niestety 😆
Be objective and honest.
22.05.2025, 17:45
Jurek kiedyś w delegacji na dwuosobowym pokoju wpadliśmy na to
Ale w ZK to fakt. Popularny Brise po chłopsku
Ale w ZK to fakt. Popularny Brise po chłopsku
22.05.2025, 19:32
(22.05.2025, 15:42)Metykatykot napisał(a): Psikasz na ściany, pościel, sufit, okna, podłogęitd i naprawdę możesz cały weekend chlać, nie myć się i szczać pod siebie, a i tak wchodząc do pokoju czuć fiołki i lawendę
Musze to przetestować bo wydaje się spoko patent. Ale testy przeprowadzę bez szczania pod siebie

Po prostu jaram szlugi w pokoju i jebie żulem
22.05.2025, 19:43
(22.05.2025, 15:42)Metykatykot napisał(a): SPRAWDZONY SPOSÓB:
Psikasz na ściany, pościel, sufit, okna, podłogęitd i naprawdę możesz cały weekend chlać, nie myć się i szczać pod siebie, a i tak wchodząc do pokoju czuć fiołki i lawendę
Dobry patent, na pewno spróbuję.
22.05.2025, 23:29
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
01.07.2025, 10:13