Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
17.06.2025, 14:41
Zamowienie zrobione ************a ************odebrana. Po aplikacji miałem stolec...Bolesna obstrukcja która pozwoliła oczyscić moje złogi wątrobowe.
PROzdrowotna Czwóreczka
Polecam
PROzdrowotna Czwóreczka
Polecam
W ciągu ostatnich 3 miesięcy.
Testowałem 8 razy 4cmc od eskobara, ja i ziomki.
2 szczały po 300 mg co 25 min robi dobra robotę prze około godzinę czasu.
Później jakaś zamułka i pluszowatosc inni mają odczucia że pierwsze strzały git a później na spanie zamula.
Towar aktywny ale my z ziomkami wolimy eufo z przewagą speeda mocniejszą 😁
Później jakaś zamułka i pluszowatosc inni mają odczucia że pierwsze strzały git a później na spanie zamula.
22.06.2025, 23:14
(18.06.2025, 19:51)Szatan69 napisał(a): W ciągu ostatnich 3 miesięcy.
mordeczko o czym ty piszesz? w 4 cmc wolicie eufo z przewagą speeda? gdzie ty w kanapowej czwórce chcesz speeda i to jeszcze przewage?
chyba ci sie z 3 cmc pojebalo
23.06.2025, 14:38
Ponownie wjechała na pokład i tutaj nie ma mowy o żadnym speedzie jest to czysta euforia
(23.06.2025, 08:00)Dafidov napisał(a): Myślę że jeśli wolicie przewagę speeda to szukajcie jakieś dobrej trójki
Czwórka aktywna ale my wolimy 3 cmc zapomniałem dopisać "3cmc"
Nie ma co spamować zapomniałem dopisać ze wolimy inne cmc. Ale 4 cmc aktywne jak ktoś lubi to niech bierze bo cena bardzo dobra. 👍 Prawdopodnie te 4cmc od Pabla u mnie druidzi gonią po 60 ziko haha