Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
08.06.2025, 12:51
W menu użytkownika wziąłem
- "inne" -
- "ustawienia powiadomień" -
- odptaszkowałem
"Czy chcesz otrzymywać powiadomienia o obserwowanych wątkach?"
Powinno hulać
- "inne" -
- "ustawienia powiadomień" -
- odptaszkowałem
"Czy chcesz otrzymywać powiadomienia o obserwowanych wątkach?"
Powinno hulać
28.06.2025, 18:27
jak korzystam z CHROME, to po wrzuceniu nowej karty u góry, to na jednej karcie jestem zalogowana a na drugiej wylogowana 
tu jestem, a tu mnie nie ma ..hm

tu jestem, a tu mnie nie ma ..hm
01.07.2025, 08:55
Na mobilnym strasznie kłuje mnie w oczy nieproporcjonalne rozciągnięcie tych bannerów.
Przecież jest tyle miejsca tutaj: po lewej, trochę po prawej (ten awatar usera z ostatnią odpowiedziąw sumie nie wnosi i tak zbyt wiele).
Myślę, że szłoby tutaj coś poczarować CSSem żeby to wyglądało lepiej.
Przecież jest tyle miejsca tutaj: po lewej, trochę po prawej (ten awatar usera z ostatnią odpowiedziąw sumie nie wnosi i tak zbyt wiele).
Myślę, że szłoby tutaj coś poczarować CSSem żeby to wyglądało lepiej.
Maniek Dopal.org
Proszę o dodanie następującej emotki "skengmen", aby się dało jej używać pod : skengmen : (bez spacji)
![[Obrazek: image.png]](https://i.postimg.cc/wvC0D4Jj/image.png)
jest to ewolucja klasycznej emotki "
" - ktoś kiedyś mi tam wysłał jakiś klip z tymi murzyńskimi skengmenami. Zatrzymałem filmik we właściwym momencie i zauważyłem pewne podobieństwo typa z filmu do
- głównie brak zębów. Niestety nie pamietam dokładnie jaki to filmik był, z którego tego ryja wziąłem. No w każdym razie podkolorowałem go lekko i wyszedł skengmen.
Proszę o dodanie następującej emotki "skengmen", aby się dało jej używać pod : skengmen : (bez spacji)
![[Obrazek: image.png]](https://i.postimg.cc/wvC0D4Jj/image.png)
jest to ewolucja klasycznej emotki "
" - ktoś kiedyś mi tam wysłał jakiś klip z tymi murzyńskimi skengmenami. Zatrzymałem filmik we właściwym momencie i zauważyłem pewne podobieństwo typa z filmu do
- głównie brak zębów. Niestety nie pamietam dokładnie jaki to filmik był, z którego tego ryja wziąłem. No w każdym razie podkolorowałem go lekko i wyszedł skengmen.
16.07.2025, 11:29
dziękuję maniuś
ale serio ja tego nigdy nie zaznaczałam haha 
kurcze może podczas zmiany czegoś w profilu przypadkiem coś wcisnęłam, ale kurcze no nie pamiętam
zmieniałam avatarek pare razy, rangę na pewno ... ale nigdy swojego statusu bycia na forum, no bo w sumie po co
jestem to jestem
miłego dzionka.
ale serio ja tego nigdy nie zaznaczałam haha 
kurcze może podczas zmiany czegoś w profilu przypadkiem coś wcisnęłam, ale kurcze no nie pamiętam
zmieniałam avatarek pare razy, rangę na pewno ... ale nigdy swojego statusu bycia na forum, no bo w sumie po co
jestem to jestemmiłego dzionka.
16.07.2025, 19:54
U mnie, po każdym zalogowaniu, pokazuje mi, że mam jedną nową wiadomość, po czym po wejściu w odebrane nie mam nic i wtedy już pokazuje 0 wiadomości. Nie jest to jakoś uporczywe, ale występuje. Ma ktoś podobnie?
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność

dodana. Co do bannerów to zobaczymy co da się zrobić.
![[Obrazek: 455.jpg]](https://i.ibb.co/GvCR8Tnt/455.jpg)