Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
01.07.2025, 13:17
alfa pvp za czasów ducha!
cmc od pablo
kanna lekka kiedys dobra była u sand* jeszcze przed powstaniem tego forum
cmc od pablo
kanna lekka kiedys dobra była u sand* jeszcze przed powstaniem tego forum
03.07.2025, 12:43
Dużo tego (4cmc+Nep) weszło w przeciągu 3 godzin , potem spływy do żołądka zrobiły swoje. A że wrażliwy układ pokarmowy (dlatego nigdy oral) to bomba w końcu wybuchła.
08.07.2025, 22:35
NEPik i HEXEN swego czasu kosiło południe Polski poprzez zwyczajne narko taxi. Tak żem żekł.
16.07.2025, 16:30
NEP, NEP, NEP WE LOOKIN' FOR A GOOD TIME !!!!
I pregaba zeby czasem duposcisk zmniejszyć.
I pregaba zeby czasem duposcisk zmniejszyć.
23.07.2025, 12:22
alfa nep cmc to wybieram z ofert sklepów najczęściej
amfetamina
thc
spice
cmc 3
amfetamina
thc
spice
cmc 3
27.07.2025, 13:53
Zależy od kontekstu. Na samotne branie najlepszy jest dla mnie mix LSD z buszkiem (mam w planach w bliżej nieokreślonej przyszłości dodać do tego DMT). Pozwala to podjąć się introspekcji, pogłębiać doświadczenie praktycznie czegokolwiek i po prostu dobrze się bawić. Preferuję psychodeliki brać samemu, aby mieć większą kontrolę nad rytmem tripu i nastrojem.
Natomiast na spotkania towarzyskie 4MMC najlepiej się dla mnie sprawdza. Idealnie balansuje pobudzenie z walorami empatogennymi i pozwala z większą łatwością otworzyć się na ludzi i wymieniać się nowymi perspektywami. Przy okazji nie rozlewa tak jak MDMA i daje tego "kopa" przez co utrzymuje się dynamika imprezowa.
Do pogłębionego researchu i pisania (bardziej w duchu literatury pięknej) mam najlepsze doświadczenia z hexenem tudzież amfetaminą. Taką stymulacja, intensywniejsza przyjemność z tego typu czynności i swego rodzaju łatwość skupienia się na jednej rzeczy do robienie przez wiele godzin, dają tylko te substancje (w moim doświadczeniu).
Natomiast na spotkania towarzyskie 4MMC najlepiej się dla mnie sprawdza. Idealnie balansuje pobudzenie z walorami empatogennymi i pozwala z większą łatwością otworzyć się na ludzi i wymieniać się nowymi perspektywami. Przy okazji nie rozlewa tak jak MDMA i daje tego "kopa" przez co utrzymuje się dynamika imprezowa.
Do pogłębionego researchu i pisania (bardziej w duchu literatury pięknej) mam najlepsze doświadczenia z hexenem tudzież amfetaminą. Taką stymulacja, intensywniejsza przyjemność z tego typu czynności i swego rodzaju łatwość skupienia się na jednej rzeczy do robienie przez wiele godzin, dają tylko te substancje (w moim doświadczeniu).