Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Chcesz wjechać do Rosji? Musisz udowodnić, że nie ćpasz
17.07.2025, 21:37
![[Obrazek: image.png]](https://i.postimg.cc/MKLQh4GP/image.png)
Przy wjeździe do Rosji migranci będą musieli udowodnić, że nie zażywają narkotyków.
Do Dumy Państwowej wpłynął projekt ustawy wymagającej od pracowników migrujących przedstawienia ubezpieczenia medycznego, zaświadczeń o braku niebezpiecznych infekcji i testów narkotykowych przy wjeździe do Federacji Rosyjskiej. Poinformował o tym przewodniczący Komisji Pracy, Polityki Społecznej i Spraw Weteranów Yaroslav Nilov.
"Cudzoziemcy, którzy przyjeżdżają do Rosji do pracy, są zobowiązani do pomocy w rozwiązywaniu naszych problemów, a nie do tworzenia nowych" - podkreślił deputowany.
Według niego, odpowiedni projekt ustawy został już przesłany do rozpatrzenia przez Dumę Państwową. Zgodnie z dokumentem, przy przekraczaniu rosyjskiej granicy migranci będą musieli przedstawić ważną polisę ubezpieczenia zdrowotnego, a także zaświadczenia potwierdzające brak zakażenia wirusem HIV, wirusowym zapaleniem wątroby typu B i C, kiłą i gruźlicą. Ponadto osoby wjeżdżające do kraju będą musiały przedstawić wyniki analiz wykluczających obecność substancji odurzających i psychotropowych w organizmie.
Nilov wyjaśnił, że brak pełnego pakietu dokumentów będzie podstawą do odmowy przekroczenia granicy, co według zastępcy pomoże chronić zdrowie Rosjan i zapobiegać rozprzestrzenianiu się niebezpiecznych chorób.
Przetłumaczono z DeepL.com (wersja darmowa)
źródło: aipsin // https://aipsin.com/news/538/
18.07.2025, 11:33
HM... ogarniasz kartoteke... robisz sobie przerwe... badania... papiery...
wszystko cacy - wjeżdżasz...
a potem... sobie lecisz na ulubionych wynalazkach - bardzo mundry system
no normalnie żadyn ćpun nie wjedzie
wszystko cacy - wjeżdżasz...
a potem... sobie lecisz na ulubionych wynalazkach - bardzo mundry system

no normalnie żadyn ćpun nie wjedzie
18.07.2025, 11:45
Wystarczy, że Ci kolega/koleżanka naleje do kubeczka i zanosisz to jako swoje.
W ten sposób robiłem badania do prawka.
W ten sposób robiłem badania do prawka.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
18.07.2025, 16:30
Wy się śmiejcie, mnie ostatnio się śniło, że wjeżdżałem do Rosji i badali mi... odbyt. Nie wiem, jakie znaczenie miał ten sen, ale nie chce się dowiadywać.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
19.07.2025, 14:14
Czy ja wiem czy pojebalo. W stanach jak chcesz wjechac jest podobna procedura i musisz sie wyspowiadac czy cpales kiedys czy cpasz teraz i to ma duzy wplyw na to czy cie wpuszcza czy nie.
22.07.2025, 16:41
Mówi się nie cpalem nigdy i tyle zresztą te chloru ostatnio na testach nie wychodzą