Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku)
25.07.2025, 11:08
Ale miał drobny
Jak mąka hehe.
Zapach altowy octowy? Czy jak?
Bedziesz sniffowwał?
Czy vapo też?
Jak mąka hehe.Zapach altowy octowy? Czy jak?
Bedziesz sniffowwał?
Czy vapo też?
25.07.2025, 12:01
To tylko połówka Lajfik także czysto badawczo do tego podchodzę, jedna nocka i spać
czy 90% czystości amph jest możliwe? jest...
czy ten towar ma 90% czystości? raczej bez profesjonalnych testów/badań się tego nie dowiesz
reklama dźwignią handlu, ale może to nie tylko reklama i szykuje się prawilniak vendor ? ktuszz to wie...
Metykatykot ćpiesz to dziś na czacie z nami daUnami ? czy sam w komórce pod schodami?
czy ten towar ma 90% czystości? raczej bez profesjonalnych testów/badań się tego nie dowiesz
reklama dźwignią handlu, ale może to nie tylko reklama i szykuje się prawilniak vendor ? ktuszz to wie...
25.07.2025, 13:39
Nie da się osiągnąć amfetaminy o czystości 90% 
200mg fety 80% waszą trójkę kładzie pod ziemię, albo przynajmniej do Choroszczy.

200mg fety 80% waszą trójkę kładzie pod ziemię, albo przynajmniej do Choroszczy.
25.07.2025, 13:47
da się osiągnąć taką czystość stosując różne metody POprodukcyjne/doczyszczające zaraz po stworzeniu podstawowej bazy ( w miarę czystej ) amfetminy
W kwestii biznesowej taka czystość oraz koszta jakie sa z tym związane mają się nijak dla zarobku, stąd na rynku widuje się maksymalnie fetkę o czystości nie przekraczającej 70% ...
Jedną z najczystszych amfetaminek wyprodukował Polak na wyspach brytyjskich... a jego produkt mógł się pochwalić czystością na wyjściu od 74-78% co jest fenomenalnym wynikiem i pokazuje pewnego rodzaju geniusz w kwestii produkcji narkotyków.
https://www.onet.pl/styl-zycia/wydawnict...2,0666d3f1
W kwestii biznesowej taka czystość oraz koszta jakie sa z tym związane mają się nijak dla zarobku, stąd na rynku widuje się maksymalnie fetkę o czystości nie przekraczającej 70% ...
Jedną z najczystszych amfetaminek wyprodukował Polak na wyspach brytyjskich... a jego produkt mógł się pochwalić czystością na wyjściu od 74-78% co jest fenomenalnym wynikiem i pokazuje pewnego rodzaju geniusz w kwestii produkcji narkotyków.
https://www.onet.pl/styl-zycia/wydawnict...2,0666d3f1
25.07.2025, 14:18
DarkSonia pewnie będę się masturbować całą noc, ale pomyśle o Tobie czasami
Funfact: wziąłem kartkę a4 i markerem napisałem "nikt cię nie podgląda gupku xD" i powiesiłem na drzwiach. Jak to nie pomoże na psychozy, że ktoś nie ma lepszych zajęć niż podglądanie mnie jak ćpam za pomocą dziwnych lusterek, ultra małych kamer itd to ja już nie wiem

Funfact: wziąłem kartkę a4 i markerem napisałem "nikt cię nie podgląda gupku xD" i powiesiłem na drzwiach. Jak to nie pomoże na psychozy, że ktoś nie ma lepszych zajęć niż podglądanie mnie jak ćpam za pomocą dziwnych lusterek, ultra małych kamer itd to ja już nie wiem

![[Obrazek: IMG-20250725-120110.jpg]](https://i.ibb.co/Xft8R9ty/IMG-20250725-120110.jpg)