Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku)
25.07.2025, 15:02
(25.07.2025, 14:18)Metykatykot napisał(a): DarkSonia pewnie będę się masturbować całą noc, ale pomyśle o Tobie czasami
Funfact: wziąłem kartkę a4 i markerem napisałem "nikt cię nie podgląda gupku xD" i powiesiłem na drzwiach. Jak to nie pomoże na psychozy, że ktoś nie ma lepszych zajęć niż podglądanie mnie jak ćpam za pomocą dziwnych lusterek, ultra małych kamer itd to ja już nie wiem
Dobry patent. XD Ale może być wzrost akcji, że zapomnisz o tej kartce i jak się wkręca schizy to spojrzysz na nią i dopiero bombę sobie wkręcisz, że ktoś ci to napisał. XD
Tak samo jak miał Kapitan akcje z kartką na paczkomacie. Oczywiście ci tego nie życzę, ale życie płata figle.
25.07.2025, 15:18
Ludzie wezcie zrozumcie wreszcie, ze nie jestescie nikim waznym ani istotnym dla sluzb
jak ja czytam o tym ze was kurwa ktos podglada czy podsluchuje to mam potezna beke.
Takie ilosci jakie ja opierdolilem stimow i to nie raz podczas jednej sesji to ludzie by sie za glowe lapali, jak macie slaba psychike to po chuj to walic ? No kurwa to jest proszenie sie o problemy w pozniejszym, starszym juz etapie zycia.
Ale jest takie fajne powiedzienie - Chcacemu Krzywda sie nie dzieje.
Nie zyjemy w ameryce gdzie kazdy obywatel ma przypisanego agenta FBI
jak ja czytam o tym ze was kurwa ktos podglada czy podsluchuje to mam potezna beke.Takie ilosci jakie ja opierdolilem stimow i to nie raz podczas jednej sesji to ludzie by sie za glowe lapali, jak macie slaba psychike to po chuj to walic ? No kurwa to jest proszenie sie o problemy w pozniejszym, starszym juz etapie zycia.
Ale jest takie fajne powiedzienie - Chcacemu Krzywda sie nie dzieje.
Nie zyjemy w ameryce gdzie kazdy obywatel ma przypisanego agenta FBI
25.07.2025, 16:05
Lifeisbrutal aż tak jeszcze mnie nie odkleja, żebym nie wiedział co ja zrobiłem, a co nie ja
Epsiakos nie chodzi nawet o służby. Sam nie wiem co miało by (wedle tej schizy) kierować kolegami z kwatery np. żeby mnie podglądali...
Co? W końcu któryś zapuka do drzwi i powie "stary tak cię obserwuję pół nocy jak walisz konia. Nie bądź samolubny. Powalimy razem?🥰"
Także oficjalnie na luzaku z pełnym wyjebaniem będę se fazował i JS (jebać schizy)

Epsiakos nie chodzi nawet o służby. Sam nie wiem co miało by (wedle tej schizy) kierować kolegami z kwatery np. żeby mnie podglądali...
Co? W końcu któryś zapuka do drzwi i powie "stary tak cię obserwuję pół nocy jak walisz konia. Nie bądź samolubny. Powalimy razem?🥰"
Także oficjalnie na luzaku z pełnym wyjebaniem będę se fazował i JS (jebać schizy)
25.07.2025, 18:33
No niby można w chuj tej alfy opierdolic, ale po co...? W jakim celu?
Małe dawki są już bardzo aktywne więc można zostać przy małych dawkach. 20-30mg... Aj mamy renesans dopalaczowy, a ja już nie mam psychy na stimy... Żegnaj krolowo!
Małe dawki są już bardzo aktywne więc można zostać przy małych dawkach. 20-30mg... Aj mamy renesans dopalaczowy, a ja już nie mam psychy na stimy... Żegnaj krolowo!
25.07.2025, 18:38
MiWielkie odliczanie tik tak, tik tak....
I której zaczynasz? Sniff? 50mg?
Czy może vapo? 20mg? A potem już sniff
I Jak tam? Zabierasz już się za to?
I której zaczynasz? Sniff? 50mg?
Czy może vapo? 20mg? A potem już sniff
I Jak tam? Zabierasz już się za to?
25.07.2025, 22:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.07.2025, 22:24 przez Lifeisbrutal.)
Jak już brać stimy to z głową i umiarem żeby nie zrobić sobie kuku. A jak ktoś tego umiaru nie zna a ma słaby łeb to zwyczajnie się grubo na tym przejedzie. Dlatego ja odpuściłem stimy zwyczajnie dla swojego dobra.