Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
23.07.2025, 20:35
Czy High-LifeMarket przewiduje w najbliższym czasie jakieś konkursy? ew. jakieś nowości na sklepie?
23.07.2025, 20:52
Lifeisbrutal cicho... nikt nie patrzy to Ci powiem tak między nami ( zruPmy wszystko by sie 3MMC pojawiło
ale nikomu nie muF ) no.
ale nikomu nie muF ) no.
23.07.2025, 20:55
No to skoro już proponujesz 3-MMC to może vendor rozważy twoją propozycje. Myślę, że jeśli byłoby więcej osób chętnych a vendor by miał możliwość sprowadzenia takiego towaru na swój magazyn to pewnie by to zrobił.
23.07.2025, 21:06
Swoją drogą bardzo dziwne, że u nikogo oprócz Bolka 3mmc w clearnecie się nie pojawiło, a na onion jest powszechne od dawna.
Być może jakość jest niewystarczająca, albo to co lata w onion to nie metafedron.
Być może jakość jest niewystarczająca, albo to co lata w onion to nie metafedron.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
23.07.2025, 22:27
zgadzam sie że dziwne bo 3 mmc jest o niebo lepsze od gównianego 3 cmc. High-LifeMarket mordeczko jakieś benzo by sie przydało na sklepie
jest szansa?
jest szansa?
25.07.2025, 18:36
Działa wam strona Higha?
Opłaca się tego vape pena? Jak stosunek wydajność,moc/cena?
Opłaca się tego vape pena? Jak stosunek wydajność,moc/cena?
25.07.2025, 18:41
Strona normalnie działa. Moc pena jest ewidentna. Srogi upierdalacz z tej małej zabawki
25.07.2025, 18:51
A na ile Ci on służył? Właśnie myślę nad normalna topa czy właśnie tym vajpem 
Przy vapku mnie skłania to, że w każdym momencie zajebie sobie buszka incognito, gdzie bym nie był

Przy vapku mnie skłania to, że w każdym momencie zajebie sobie buszka incognito, gdzie bym nie był