Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com
02.08.2025, 19:15
(02.08.2025, 02:51)horsii napisał(a): Majjj 4-MPC - jeśli masz na myśli to, co kiedyś latało jako 4MPC (4-metylopropylokatynon) to owszem nie była to taka zla substancja. Calkiem niezła w gruncie rzeczy, szczegolnie jesli ktos szukał czegoś co ma pierdolnięcie, ale bez tej 'chlorowej komponenty' jaka było wtedy wszędobylskie, pierdolone cmc. Wtedy to byla naprawde calikiem fajna opcja.
ale teraz ta substancja, mimo tego ze wspominam ją dobrze, to po prostu nie ma racji bytu. Było fajne, tak, ale jest dokladnie całe 0 % szans aby to sie to pojawilo z powrotem. Wtedy wszystko kreciło sie wokół substancji które były najpodobniejsze do 'mitycznego' wówczas 4-mmc - raz to sie konczylo dobrze, raz juz niezbyt. Od tamtej pory scena drastyczni sie zmieniła. Mamy 4-mmc, i to zajebiste, wiec nic nie wskazuje aby 4-mpc mialo wrocic. Stare dobre czasy i import 8322348 analogów metkata z chin na legalu sie skonczyl
Ten czas się skończył nie dlatego, że jest mefedron w Polsce. Ten czas się skończył, bo coś tam Polanowski w Chinach. Druga sprawa Chińczycy szukają czegoś innego, choć obecnie nawet nie wiem czego, bo nic ciekawego stamtąd nie przyszło. Jest wiele substancji do wyrzucenia na rynek ale lepiej dalej odmozdzac się kartonami.
02.08.2025, 21:35
Było wiele propozycji w dziale mniej ważne. Jedynie to Kanna i benzo jak dla mnie, reszte ma konkurencyjny sklep więc po co proponować, co jest. Rozumiem różne sorty, lepsze gorsze ale dla mnie to tylko te dwie opcje ;]
03.08.2025, 00:25
wygrywa 3MMC i raczej to się pojawi jak już w ofercie...
MDMA i to jedne z mocniejszych już...jest
benzo? dla słabych...
opio? dla narkomanuf...może od razu morfinka? a nie ... lepiej hera?
NEPa... macie... ALFe ... macie... stimów już styknie...
MDMA i to jedne z mocniejszych już...jest
benzo? dla słabych...
opio? dla narkomanuf...może od razu morfinka? a nie ... lepiej hera?
NEPa... macie... ALFe ... macie... stimów już styknie...

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)