Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
03.08.2025, 22:57
(31.07.2025, 15:08)DarkSonia napisał(a):https://zapodaj.net/plik-5HbQSPaeeS
gdzieś zniknęły te cypelki do przesuwania góra dół na czacie... mozna tylko przesuwać "przesuwakiem"
nie wiem jak u innych ale u mnie są te strzałki do przesuwania
03.08.2025, 23:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2025, 23:23 przez Rweqerew333.)
Fidel mistrzu ja już przymknę oko na ten zjebany font, którego nie da się czytać ale pomimo (a nawet ponieważ), że zastosowałeś ten wzór to naprawdę chuja rozumiem.
Taki jesteś pomocny na tym forum, że tego co piszesz po prostu nie da się czytać. Daj sobie już spokój proszę z tym beznadziejnym formatowaniem. Tracisz swój czas i użytkowników, którzy muszą to czytać - a nie jest łatwo.
Ja może w tym miejscu zgłoszę usterkę: w postach można ustawić jakieś zjebane fonty i ich rozmiar - po co to komu?
smakosz czyli jednak dynksy to nie są urojenia Soni?
Podeślij proszę screena jak możesz (może być na pw) bo jestem ciekawy jak to wygląda (bo najstarsi górale tego nie widzieli)
Taki jesteś pomocny na tym forum, że tego co piszesz po prostu nie da się czytać. Daj sobie już spokój proszę z tym beznadziejnym formatowaniem. Tracisz swój czas i użytkowników, którzy muszą to czytać - a nie jest łatwo.
Ja może w tym miejscu zgłoszę usterkę: w postach można ustawić jakieś zjebane fonty i ich rozmiar - po co to komu?
smakosz czyli jednak dynksy to nie są urojenia Soni?

Podeślij proszę screena jak możesz (może być na pw) bo jestem ciekawy jak to wygląda (bo najstarsi górale tego nie widzieli)
06.08.2025, 08:45
(31.07.2025, 15:08)DarkSonia napisał(a):https://zapodaj.net/plik-5HbQSPaeeS
gdzieś zniknęły te cypelki do przesuwania góra dół na czacie... mozna tylko przesuwać "przesuwakiem"
Suwak pochodzi z przeglądarki i normalnie powinien działać, zostało to sprawdzone na 3 różnych urządzeniach.
(27.07.2025, 02:31)Konrad Curze napisał(a): Z niewiadomych przyczyn nie mogę się zalogować za pomocą menu forumowego, tylko muszę przeklikać kilka postów, aby włączyła się blokada dalszego przeglądania bez konta (i tam dopiero działa opcja logowania się). Używam Tora i Windowsa 11, jeżeli ma to jakiś wpłw.
Przycisk logowania oparty jest na Javascript i otwiera okno. W najbliższych dniach poprawimy to tak, że w przypadku braku obsługi javascript zamiast otwierać okno to przekieruje do formularza logowania.
11.08.2025, 14:36
Wspominane było już kilkukrotnie, że nic z tym nie zrobimy. Co jakiś czas jest to przeliczane, ale wynika to ze specyfikacji silnika forum który jest dość stary
19.08.2025, 19:42
Nie wiem, czy usterka, ale da się jakoś cofnąć minusa? Z plusa można dalej zmienić na minus, ale odwrotnie już nie, a wydaje mi się (tak na 80%), że kiedyś była taka możliwość.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
19.08.2025, 19:55
U mnie normalnie daję Ci minusa, zostaje tylko zielona łapka, klikam ją, znika minusa i znowu jest zielona i czerwona. Może przerzuć się w końcu z commodore64 na normalnego kompa
19.08.2025, 20:07
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność

https://zapodaj.net/plik-5HbQSPaeeS