Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
03.08.2025, 21:55
Zbigniew123 był taki post w temacie glownym sklepu, nie chce mi się teraz go szukac, ale escobar tam pisał wyraźnie ze sprzedaz tylko od 25, i zeby nie pisać z prosbami o 5g, bo jest od 25 i tylko w górę.
07.08.2025, 19:05
Na myśl że mój tresowany wróbel z alficą w plecaku powoli podchodzi do lądowania jaram się niczym pochodnia i jednocześnie otworzyć dygam bo wiem jakie moce skrywa
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
Siema
Wstępem i po krótce powiem tylko tyle że od ostatnich 4 dni odkąd odebralem pvp ta porwała mnie tak bardzo że od wczoraj gdy wyrwałem.sie z jej ramion w końcu wracam to pionu tam dobry to materiał
Niestety nie jestem w dzisiaj jeszcze stanie aby napisać coś o niej więcej znaczy tak aby było składnie sensownne etc ale mam co napisać bo to naprawdę dobra PVP ale powiem tylko tyle że to coś nowego profil działania ciut inny od tych ostatnich które było mi dane badać tz.jest uwazam mniej wymagająca przez co potrafi wybaczaczyc przy przecholowaniu ale nie polecam przekracz dawek 40mg bo to naprawdę bardzo przyzwoita alfa be kto można się w niej zatracić, jak to w sumie każdej prawilnej pvp
Na tym chwilowo zakończę te wypociny bo nie czuje sie zbyt dobrze
Muszę wypocząć ale dokończę raport uxupelne go możliwie najszybciej jak dojdę do siebie czyli ~ 2 dni
Dziękuję- Escobar za szybką realizację, gratis o ktory poprosilem za co również dziękuje oraz wzorowy kontakt ze sklepem full profeska ...Piona !
Tak oto prezentuje się ta nowa gwiazda
Wstępem i po krótce powiem tylko tyle że od ostatnich 4 dni odkąd odebralem pvp ta porwała mnie tak bardzo że od wczoraj gdy wyrwałem.sie z jej ramion w końcu wracam to pionu tam dobry to materiał
Niestety nie jestem w dzisiaj jeszcze stanie aby napisać coś o niej więcej znaczy tak aby było składnie sensownne etc ale mam co napisać bo to naprawdę dobra PVP ale powiem tylko tyle że to coś nowego profil działania ciut inny od tych ostatnich które było mi dane badać tz.jest uwazam mniej wymagająca przez co potrafi wybaczaczyc przy przecholowaniu ale nie polecam przekracz dawek 40mg bo to naprawdę bardzo przyzwoita alfa be kto można się w niej zatracić, jak to w sumie każdej prawilnej pvp
Na tym chwilowo zakończę te wypociny bo nie czuje sie zbyt dobrze
Muszę wypocząć ale dokończę raport uxupelne go możliwie najszybciej jak dojdę do siebie czyli ~ 2 dni
Dziękuję- Escobar za szybką realizację, gratis o ktory poprosilem za co również dziękuje oraz wzorowy kontakt ze sklepem full profeska ...Piona !
Tak oto prezentuje się ta nowa gwiazda
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
22.08.2025, 06:23
A jak chmurki idą z tej alfy ?
Byłem kiedyś w niej zakochany jak będzie mi dane znaleźć się na liście osób wygranych za aktywność to biorę tego kota bo jestem teraz biedny.
Byłem kiedyś w niej zakochany jak będzie mi dane znaleźć się na liście osób wygranych za aktywność to biorę tego kota bo jestem teraz biedny.
22.08.2025, 07:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2025, 07:25 przez Lifeisbrutal.)
@"Antek991" Mam ziomka, który jest hurtownikiem i pobrał sort od Escobar od razu po zobaczeniu na zdjęciu stwierdził to jest to, totalny strzał w 💯. Jeśli chodzi o chmury to zajebiste duże ładne, ale ziomek zaleca palić to na dworze, na balkonie czy gdziekolwiek ponieważ później zajebiesz sobie smrodem całą chatę. Smak? Określił jako boski i słodki.
Podsumowując mówi, że jest to najlepsza alfa jaką jarał, sniffował. Nadaje się zarówno do vapo, sniff a nawet oral. Próbował nawet mnie namówić na małego sniffa, ale podziękowałem. Także serio ziomek poleca i warto zamówić ten minimalny próg 25g bo jest wart swojej ceny.
Co nagrody nie można brać alfy w nagrodzie.
Podsumowując mówi, że jest to najlepsza alfa jaką jarał, sniffował. Nadaje się zarówno do vapo, sniff a nawet oral. Próbował nawet mnie namówić na małego sniffa, ale podziękowałem. Także serio ziomek poleca i warto zamówić ten minimalny próg 25g bo jest wart swojej ceny.
Co nagrody nie można brać alfy w nagrodzie.
28.08.2025, 16:46
(31.05.2025, 13:38)koksiarz napisał(a): johnny86 Alfa to alfa , jak ma kolor to jest to tylko i wylacznie barwnik i nic wiecej , kiedys zamawialem od wilka rozne kolorowe alfy czerwone ,niebieskie , zielone i kazda klepala tak samo , ale to bylo ponad 10 lat temu, nie daj sie zmylic , bo teraz nikt nie ma celowo barwionej alfy , ta zolta alfa lub brazowa co lata to jest alfa zanieczyszczona !! i lepiej sprzedawcy napisac , ze to barwnik niz zanieczyszczenia !!! . Po co szukac gdzie indziej sam napisales ze u Patrona masz 25g w cenie 10g u kogos tam , tutaj masz pewniaka nikt Cie nie oszuka , i paki lataja expresowo , nie kombinuj jak kon pod gorke.
A jak z vapo? Jak się pali ten produkt od Pablo?