Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
09.08.2025, 07:09
Tak naprawdę było dwóch producentów, teraz mamy ten stary oryginalny zbadany 4MMC
(08.08.2025, 22:22)Czeslawo napisał(a): JureKiler
Ogarniasz co, kiedy było ? U Pablo było ich chyba kilkanaście, więc trudno mi określić który to który ?![]()
Tak moim zdaniem były tylko dwa różne sorty w ostatnich miesiącach może nawet w ostatnim pół roku 4mmc z tym że drugi był krótko w porównaniu do pierwszego. 4mmc zamawiałem od Papita z 10 razy i to raz tylko niedawno trafiło mi się co innego.
Na szczęście wrócił wcześniejszy najlepszy
Be objective and honest.
09.08.2025, 19:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.08.2025, 19:32 przez inked_kawadrat.)
(09.08.2025, 18:06)Czeslawo napisał(a): To ciekawe, rozumiem, że ten obecny to ten legendarny - czyli jakościowo bardzo dobry ?![]()
Dokładnie tak, Pablo wyraźnie napisał to na poprzedniej stronie że jest stary oryginał i tylko taki.
Zresztą potwierdzi się po weekendzie
09.08.2025, 21:33
stary sort . przeźroczysty. łatwo kruszący się. lekko zajeżdżający apteką. serio SZTOS.
UWAGA
BARDZO NIEBEZPIECZNY.
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ SILNEGO UZALEŻNIENIA ORAZ NIEKONTROLOWANYCH ZAMÓWIEŃ.
UWAGA
BARDZO NIEBEZPIECZNY.
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ SILNEGO UZALEŻNIENIA ORAZ NIEKONTROLOWANYCH ZAMÓWIEŃ.
11.08.2025, 14:59
Krótko recenzja na temat 4-MMC z nagrody. Swoją nagrodę przekazałem oooizneb więc to będą jej spostrzeżenia na temat tego sortu. Testerka określiła sort coś pomiędzy eufo a speed, ale raczej działanie szło w stronę eufo. Dawkowanie to 150mg sniff klasycznie mimo, że to mocna zawodniczka to wali przeciętne pasy. Dorzutki co 1-1,5 godziny bo taka była jej chęć. Podsumowując testerka nie żałuję poświęconego czasu nad tą substancją, nie ma żadnych zastrzeżeń co do działania substancji i poleca ten batch, który warto spróbować.
11.08.2025, 15:33
W tamtym tygodniu doleciała do mnie rakieta z 4MMC sort taki jak zawsze czyli petarda szczury zadowolone Polecam !!
11.08.2025, 17:56
(11.08.2025, 14:59)Lifeisbrutal napisał(a): Krótko recenzja na temat 4-MMC z nagrody. Swoją nagrodę przekazałem oooizneb więc to będą jej spostrzeżenia na temat tego sortu. Testerka określiła sort coś pomiędzy eufo a speed, ale raczej działanie szło w stronę eufo. Dawkowanie to 150mg sniff klasycznie mimo, że to mocna zawodniczka to wali przeciętne pasy. Dorzutki co 1-1,5 godziny bo taka była jej chęć. Podsumowując testerka nie żałuję poświęconego czasu nad tą substancją, nie ma żadnych zastrzeżeń co do działania substancji i poleca ten batch, który warto spróbować.
Coś pomiędzy eufo a speed? To moje ulubione proporcje. A ciężko uwierzyć że to mocno euforycznym mefedronie może wystąpić? Jak tak to biere jedną samarę .