Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
15.07.2022, 22:12
Nazwa usterki: Pole tekstowe ma humorki
Wersja: MOBILNA - na PC nie mam jak sprawdzić, a wersja na komputer nie wiele odpowiada rzeczywistosci moim zdaniem
Opis usterki: otóż usterki są dwie:
1. Gdy wyślemy wiadomosc na chatboxie i nie zostanie ona wyslana natychmiast tj. przez jakis dluższy czas stoi w polu tekstowym, nie mozemy w nie wejsc, wiadomosc stoi, to wowczas po odswiezeniu strony ona sie duplikuje. Predzej na chuju wyrosnie mi kaktus, jak uwierze, ze po 5 minutach (czyt. 300 sekundach) czekania na reakcje wiadomosc zostanie wysłana. Klikam refresh (F5) i mam dwie wiadomosci na chatboxie,
2. Gdy odpisujemy w temacie w polu szybkiej odpowiedzi nie działają przerwy w tekście wprowadzane enterem. Gdy chcę zacząć budować nową wypowiedź, wtedy uzywam enter, teraz po napisaniu szybkiej odpowiedzi za kazdym razem musze edytowac po odpisaniu i jeszcze raz wprowadzać wcięcie.
Zdjęcia, wideo (niekoniecznie): niekonieczne
Raul
Wersja: MOBILNA - na PC nie mam jak sprawdzić, a wersja na komputer nie wiele odpowiada rzeczywistosci moim zdaniem
Opis usterki: otóż usterki są dwie:
1. Gdy wyślemy wiadomosc na chatboxie i nie zostanie ona wyslana natychmiast tj. przez jakis dluższy czas stoi w polu tekstowym, nie mozemy w nie wejsc, wiadomosc stoi, to wowczas po odswiezeniu strony ona sie duplikuje. Predzej na chuju wyrosnie mi kaktus, jak uwierze, ze po 5 minutach (czyt. 300 sekundach) czekania na reakcje wiadomosc zostanie wysłana. Klikam refresh (F5) i mam dwie wiadomosci na chatboxie,
2. Gdy odpisujemy w temacie w polu szybkiej odpowiedzi nie działają przerwy w tekście wprowadzane enterem. Gdy chcę zacząć budować nową wypowiedź, wtedy uzywam enter, teraz po napisaniu szybkiej odpowiedzi za kazdym razem musze edytowac po odpisaniu i jeszcze raz wprowadzać wcięcie.
Zdjęcia, wideo (niekoniecznie): niekonieczne
Raul
17.07.2022, 14:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.07.2022, 15:24 przez Kajabuza.
Powód edycji: Rozwiązana zagwostka.
)
Drobiazg, ale może ukuć w oczy a wiadomo diabeł jakości tkwi w każdej drobności, czy jak to tam
Wersja mobilna, odwiedzając profil czyjś mam taki widok:
("DODAJ DO LISTY" a pod spodem "IGNOROWANYCH ZGŁOŚ UŻYTKOWNIKA")
PS. Jak odignorować kogoś? Wchodzę w listę ignorowanych, ale nie widzę opcji usunięcia. (Edit-należy wejść w profil ignorowanego)
Wersja mobilna, odwiedzając profil czyjś mam taki widok:
("DODAJ DO LISTY" a pod spodem "IGNOROWANYCH ZGŁOŚ UŻYTKOWNIKA")
PS. Jak odignorować kogoś? Wchodzę w listę ignorowanych, ale nie widzę opcji usunięcia. (Edit-należy wejść w profil ignorowanego)
Raul napisał 21.07.2022, 09:07:
Usterka została naprawiona
Usterka została naprawiona
18.07.2022, 11:28
Raul zauważyłem, że po kliknięciu u góry "nowa odpowiedź" pojawia się zwykłe okno odpowiedzi.
Dopiero jak kliknę "edytuj" przeskakuje automatycznie w takie okno (brakujący wcześniej widok emotikon do wyboru)
I dopiero jak cofnę, mam możliwość wyboru "szybkiej edycji" a wtedy pojawia się to, co wg mnie powinno być przy pisaniu odpowiedzi od razu czyli okno narzędzi typu podkreślenie czcionki czy zmiana koloru.
(Wersja mobilna)
Dopiero jak kliknę "edytuj" przeskakuje automatycznie w takie okno (brakujący wcześniej widok emotikon do wyboru)
I dopiero jak cofnę, mam możliwość wyboru "szybkiej edycji" a wtedy pojawia się to, co wg mnie powinno być przy pisaniu odpowiedzi od razu czyli okno narzędzi typu podkreślenie czcionki czy zmiana koloru.
(Wersja mobilna)
07.08.2022, 06:23
Może to szczegół, ale na wersji komputerowej okienko plusików zasłania ostatnią linijkę wpisu użytkowników bez "sygnatury" (przynajmniej, gdy na smartphonie włączy się wersję komputerową).
07.08.2022, 08:59
(06.08.2022, 22:17)PUDZILLA napisał(a): Raul Maniek zauważyłem coś, mianowicie dlaczego nowi uzytkownicy dostają na dzieńdobry starszego szerewoca, a starzy sie mecza z szeregowym? to doskonały powód, żeby sobie jebnąć multikonto w dodatku niesprawiedliwe to jest w porownaniu do starszych userow.
Zapewne chodzi o takiego nowego użytkownika, który został wcześniej polecony przez innego użytkownika forum - wtedy, w takim przypadku ma od razu rangę starszego szeregowego z tego co kojarzę. Zgadza się Raul ?
Proszę zwrócić uwagę, że nie każde nowe konto ma od wyższą rangę o której jest tu mowa.