Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
15.04.2022, 23:50
Do kiedy dokładnie jest konkurs i do której godziny są wytypowani zwycięzcy i jak są podawani zwycięzcy do odbioru nagród czy przez forum czy e-mail
16.04.2022, 10:07
(15.04.2022, 23:50)Zenez napisał(a): Do kiedy dokładnie jest konkurs i do której godziny są wytypowani zwycięzcy i jak są podawani zwycięzcy do odbioru nagród czy przez forum czy e-mail
Juz poruszałem te kwestie i również jest to napisane przez admina. Do soboty liczymy, możliwe, że wysyłka nastąpi we wtorek z racji świat, ale zobaczymy.
W tym tygodniu jest tylko aktywność, ewentualnie za post najlepszy, ale to muszę przysiąść jakiś wybrać i się naradzić. Postaram się to zrobić dzis lub jutro. Co do aktywności to raczej żadna tajemnica, każdy widzi ile postow napisał, więc po prostu należy uderzać na maila. Co do tego posta, to ja wytypuje tą osobę, albo ktoś inny z moderacji po konsultacji z adminem.
Postaramy się wszystko wysłać w poniedziałek max wtorek. Jest trochę chaosu z racji świat, ale poradzimy sobie
(15.04.2022, 23:50)Zenez napisał(a): Do kiedy dokładnie jest konkurs i do której godziny są wytypowani zwycięzcy i jak są podawani zwycięzcy do odbioru nagród czy przez forum czy e-mail
Podbijam pytanie.
(16.04.2022, 10:07)hulerkfow23 napisał(a): Juz poruszałem te kwestie i również jest to napisane przez admina. Do soboty liczymy, możliwe, że wysyłka nastąpi we wtorek z racji świat, ale zobaczymy.
W tym tygodniu jest tylko aktywność, ewentualnie za post najlepszy, ale to muszę przysiąść jakiś wybrać i się naradzić. Postaram się to zrobić dzis lub jutro. Co do aktywności to raczej żadna tajemnica, każdy widzi ile postow napisał, więc po prostu należy uderzać na maila. Co do tego posta, to ja wytypuje tą osobę, albo ktoś inny z moderacji po konsultacji z adminem.
Postaramy się wszystko wysłać w poniedziałek max wtorek. Jest trochę chaosu z racji świat, ale poradzimy sobie
Czyli mam pisać jak coś do escobara na maila ?
16.04.2022, 10:44
ja myślałem że mi z komp się coś dzieje
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki