Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaka jest twoja ulubiona zupa? A jaka znienawidzona? 30/05/25
03.07.2025, 22:50
🥰 Żurek wielkanocny (na serkach topionych) z kiełbasą białą z piekarnika(obsmażoną, pieczoną zcybulq😉 pod musztardą)
A najgorsza to chyba będzie kurqa zupa z trupa
Aaa i tak jak piszecie, grzybowa, ale na porządnym bulionie, zabielana jest porządna.
A najgorsza to chyba będzie kurqa zupa z trupa

Aaa i tak jak piszecie, grzybowa, ale na porządnym bulionie, zabielana jest porządna.
03.07.2025, 23:20
zupa kratomowa - 10g kratomu (dowolnego) na pół szklanki gorącej wody (lub dowolnego płynu o dowolnej temperaturze - jak kto woli... ale nie próbowaem innych wersji zupy).
owszem, taka zupa z tego jak chuj. no ale bardziej to zupa, jak herbata. ale przynajmniej nie ma wątpliwości co do tego że przy tej właśnie wrzutce, wpierdoliłeś wszystkie możliwe alkaloidy i 100% mocy będzie ci dane
owszem, taka zupa z tego jak chuj. no ale bardziej to zupa, jak herbata. ale przynajmniej nie ma wątpliwości co do tego że przy tej właśnie wrzutce, wpierdoliłeś wszystkie możliwe alkaloidy i 100% mocy będzie ci dane
13.08.2025, 19:19
Ogólnie nie przepadam za większością zup. Toleruję kremy i preferuję zupy, które tradycyjnie zajada się z chlebem np. flaki, grochówka. Natomiast królową wszystkich zup, jakie miałem okazję jeść jest żurek na ostro. Nie ma nic wspanialszego od tego kwaśnego smaku, podsmażonej białej kiełbaski i paru pajd dobrego pieczywa.
13.08.2025, 19:57
Krupnik mamusi
the best w chuj mięsa kasza ziemniaki gdybyście wiedzieli ile razy mnie uratował po melanżu
the best w chuj mięsa kasza ziemniaki gdybyście wiedzieli ile razy mnie uratował po melanżu
Be objective and honest.

![[Obrazek: Screenshot-20250331-154957-1.jpg]](https://i.ibb.co/v6SYNyPy/Screenshot-20250331-154957-1.jpg)