Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
14.08.2025, 04:07
U mnie paki od esco z reguły są w 2 dni robocze no rzadko kiedy czekam te 5 dni roboczych.
14.08.2025, 06:07
No właśnie widziałem jak ludzie pisali że zamawiają w sobotę a wtorek środa już są odebrane
Zresztą chuj w to, dojdzie to dojdzie.
Jeśli przekroczy 5 dni czyli dzień dzisiejszy to pierdolę i idę do konkurencji bez płaczu. Nie mam w zwyczaju jęczeć tylko poczekam, wyciągnę wnioski podejmę decyzję.
A tymczasem trzeba przerzucić trochę ciężaru na siłce i chuj
Miłego dnia 😁
Zresztą chuj w to, dojdzie to dojdzie.
Jeśli przekroczy 5 dni czyli dzień dzisiejszy to pierdolę i idę do konkurencji bez płaczu. Nie mam w zwyczaju jęczeć tylko poczekam, wyciągnę wnioski podejmę decyzję.
A tymczasem trzeba przerzucić trochę ciężaru na siłce i chuj
Miłego dnia 😁
14.08.2025, 06:37
Ziomek któremu poleciłem patrona mówi to samo
Co jak co ale muszę przyznać że kontakt miałem z pablem 1 klasa.
To była wymiana dwóch wiadomości i temat załatwiony z potwierdzeniem otrzymania płatności
Także tutaj daje 11/10
Nawet był miły
Co jak co ale muszę przyznać że kontakt miałem z pablem 1 klasa.
To była wymiana dwóch wiadomości i temat załatwiony z potwierdzeniem otrzymania płatności
Także tutaj daje 11/10
Nawet był miły
14.08.2025, 09:56
Najgorszy problem jest z cisnieniowcami z najmniejszymi zamowieniami, ktorzy potrafia pisac juz na drugi dzien o kod, mamy swoje BHP dlatego jestesmy dlugo na rynku i czas dostawy jest z reguly szybki do 3 DNI ROBOCZYCH ale sprawdzamy statusy paczek dopiero po 5 DNIACH ROBOCZYCH jesli nie dotarla do Klienta. Jesli Ty zamawiasz dzis do 23 i na drugi dzien masz paczkę to lepiej niż KUP TERAZ ALLEGRO, to co Ty u nas robisz?
14.08.2025, 10:11
Dlatego nawet nie pisałem mejla do „centrali” żeby nie wkurwiać nikogo, tutaj zostało już wyjaśnione i myślę że temat wyczerpany wystarczająco.
Chodziło tylko o to że z reguły latały szybko a tym razem dłużej, stąd niepewność u niektórych którzy zamawiali pierwszy raz.
Chodziło tylko o to że z reguły latały szybko a tym razem dłużej, stąd niepewność u niektórych którzy zamawiali pierwszy raz.
14.08.2025, 10:22
No i musiał się sam el Patron odezwać zamiast zająć się własną logistyką. Dla wszystkich w gorącej wodzie Company :
Jak piszę do 5 dni to po prostu czekaj , wyjdzie to tobie tylko na zdrowie.
Komunikacja z Pablo zawsze jest doskonała jak z kumplem przy piwie, spóźni sie to przeprosi i jeszcze bonusik wrzuci. Naprawdę można się z nim dogadać w ramach obustronnego szacunku .
Dłużej czekasz, lepiej smakuje 🍕🍕🍕
Jak piszę do 5 dni to po prostu czekaj , wyjdzie to tobie tylko na zdrowie.
Komunikacja z Pablo zawsze jest doskonała jak z kumplem przy piwie, spóźni sie to przeprosi i jeszcze bonusik wrzuci. Naprawdę można się z nim dogadać w ramach obustronnego szacunku .
Dłużej czekasz, lepiej smakuje 🍕🍕🍕
14.08.2025, 10:31
Prawda, kontakt mega spoko.
Dlatego za poprzedniego posta z konkurencją z dzisiejszego poranka po prostu przepraszam, nałożyły się również inne sprawy.
A więc miłego dzionka i tyle ode mnie
Dlatego za poprzedniego posta z konkurencją z dzisiejszego poranka po prostu przepraszam, nałożyły się również inne sprawy.
A więc miłego dzionka i tyle ode mnie
14.08.2025, 22:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.08.2025, 22:56 przez jimirison1.)
Hej,
Czy z względu na dzisiejsze święto, dostarczenie paczek może się opóźnić ?
Przyjrzałem wpisy i niektóre osoby twierdzą że paczke można nawet dostać w sobotę, sle wtwdy trochę nie zgadzało sir z informacjami podanymi na stronie, że do 5 dni roboczych leci paka.
Jak to wygląda? Do tej pory zawsze paczki mi wpadały 5ego dnia, raz zdarzyło mi się dostać pakę w 4 dni, a teraz zamówiłe w wtorek i rozwalił mnie fakt, że dzisiaj zaczyna się dkugi weekend i tej paczki prawdopodobnie nie będzie.
Czy z względu na dzisiejsze święto, dostarczenie paczek może się opóźnić ?
Przyjrzałem wpisy i niektóre osoby twierdzą że paczke można nawet dostać w sobotę, sle wtwdy trochę nie zgadzało sir z informacjami podanymi na stronie, że do 5 dni roboczych leci paka.
Jak to wygląda? Do tej pory zawsze paczki mi wpadały 5ego dnia, raz zdarzyło mi się dostać pakę w 4 dni, a teraz zamówiłe w wtorek i rozwalił mnie fakt, że dzisiaj zaczyna się dkugi weekend i tej paczki prawdopodobnie nie będzie.