Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
14.07.2022, 14:54
Z ciemnej strony neta: "Inna sprawa to że od piątku w całej Polsce zatrzymano bardzo dożo osób pod paczkomatami jak odbierali przesyłki, za kilkoma pojechali do lokali i tam dopiero ich zatrzymali.
Ma to coś wspólnego z clarnetowym forum dopek i sprzedawcą "sandheavansem" i jakimś syfem w towarze."
Nie wiem na ile to prawda, jedynie cytuję wypowiedź, ale lepiej być ostrożnym i mieć to na względzie
Ma to coś wspólnego z clarnetowym forum dopek i sprzedawcą "sandheavansem" i jakimś syfem w towarze."
Nie wiem na ile to prawda, jedynie cytuję wypowiedź, ale lepiej być ostrożnym i mieć to na względzie
14.07.2022, 18:00
Dziwnie wygląda ten hex. Jakiś mokry żółty. Zapewne trzepie jak trzeba ale wygląd by mnie zniechęcił. Bez urazy
14.07.2022, 18:22
Maniek myślałem że im nie wolno robić prowokacji, mnie się wydaje to tym mniej prawdopodobne zamawiając stosunkowo niewielkie ilości.
@"Pro8l3m" Zapach na początku odpychający, ale po pierwszej minimalnej dawce i przekonaniu się jak działa - staje się całkiem przyjemny.
Zdecydowanie wart swej ceny, świetnie nakręca na zabawę. Polecam
@"Pro8l3m" Zapach na początku odpychający, ale po pierwszej minimalnej dawce i przekonaniu się jak działa - staje się całkiem przyjemny.
14.07.2022, 19:18
Ich sorty zawsze były podejrzane ,pamiętacie 4cmc które ktoś wstawił na dopka?
Wyglądały jak kurczaki z KFC ,bałbym się to dotykać a co dopiero wciągać.
z całym szacunkiem do sanda ,ale po nic innego niż koksy czy leki to bym nawet do nich nie pisał.
Wyglądały jak kurczaki z KFC ,bałbym się to dotykać a co dopiero wciągać.
z całym szacunkiem do sanda ,ale po nic innego niż koksy czy leki to bym nawet do nich nie pisał.
14.07.2022, 19:44
Racja hex wygląda źle jednak 2 noce cpalem robi normalnie jak powinien, a ten nep zajebisty powiem wam z reguły omijam napa tak tym razem zjadłem cały wór
14.07.2022, 20:03
Wiesz robić robotę może ,ale ciekawe co oprócz samego hexen'a tam jeszcze siedzi.
Nic nie sugeruję bo pewnie sand odsprzedaje to co ma na stanie i to co dostaje
Ale z tymi sortami lepiej uważać i stosować "harm reduction"
Nic nie sugeruję bo pewnie sand odsprzedaje to co ma na stanie i to co dostaje
Ale z tymi sortami lepiej uważać i stosować "harm reduction"
14.07.2022, 20:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.07.2022, 20:13 przez Attenborough.)
Najciekawsze jest jednak o co chodziło z tymi paczkomatami? Czy nie dotyczyło to okresu kiedy Sand miał "przerwę"?
Czy kupując tutaj nie należy się podobnych problemów spodziewać?
Czy kupując tutaj nie należy się podobnych problemów spodziewać?
14.07.2022, 20:20
(14.07.2022, 18:22)Attenborough napisał(a): Maniek myślałem że im nie wolno robić prowokacji, mnie się wydaje to tym mniej prawdopodobne zamawiając stosunkowo niewielkie ilości.
W tej sytuacji wystarczy, że kilka paczek wpadło (a wpadło na 100% bo ludzie pisali o reshipach) i np. Vendor ma wyjebane w bhp i dalej puszcza paczki z tego samego konta... Dalej nie muszę pisać jaki przebieg miała lub mogła mieć ta historia, bo każdy może sobie to łatwo wyobrazić.
A jeśli chodzi o to co im wolno, a co nie... Przecież bić podczas przesłuchania i wymuszać zeznań też nie mogą...