Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
*pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr
22.08.2025, 14:57
No gościu nie zalamuj mnie, że nie potrafisz rozszyfrować tego linku??? 🤦🏻
PS. Zamawiał już ktoś coś? Normalnie wysyłają?
PS. Zamawiał już ktoś coś? Normalnie wysyłają?
22.08.2025, 19:15
Zwłaszcza, czy jest jakikolwiek sens ryzykować zamówienie z niesprawdzonej strony, skoro mamy tutaj już spory wybór wypróbowanych / partnerskich vendorów.
22.08.2025, 20:21
Wjebac 150zl to nie tragedia..życie się nie wali. A może wyślą kozak alfę.
To nie 1500zl
Ktoś sprawdzi to raz..będzie wałek. To napisze tu i temat zamknięty. Wpadnie siano jakieś to sprawdzę tego Vendora
To nie 1500zl
Ktoś sprawdzi to raz..będzie wałek. To napisze tu i temat zamknięty. Wpadnie siano jakieś to sprawdzę tego Vendora
22.08.2025, 20:31
Powiem Wam tak 
Cały czas Ukraińcy wjeżdżali na sankcje huj wie za co ale wiem, że jeden za jakieś wyłudzenia bo białko widziałem .
Wcale bym się nie zdziwił, że jakiś znalazł sobie sposób zarobienia na życie...
Jebać !!

Cały czas Ukraińcy wjeżdżali na sankcje huj wie za co ale wiem, że jeden za jakieś wyłudzenia bo białko widziałem .
Wcale bym się nie zdziwił, że jakiś znalazł sobie sposób zarobienia na życie...
Jebać !!
23.08.2025, 17:47
23.08.2025, 18:05
Takich stronek jest mnóstwo zazwyczaj są one na grupkach telegramowych w Europie wschodniej. Większość sprzedawców mówi po rusku.
Właśnie są tam prezentowane małe ilości, przesyłasz kasę, dostajesz lokalizacje i tyle.
Nie mówię że to jest legit oferta, chcę jedynie powiedzieć, że to nie jest jakaś nie wiadomo jaka sensacja.
Właśnie są tam prezentowane małe ilości, przesyłasz kasę, dostajesz lokalizacje i tyle.
Nie mówię że to jest legit oferta, chcę jedynie powiedzieć, że to nie jest jakaś nie wiadomo jaka sensacja.
Test
23.08.2025, 20:53
hulerkfow23 Jasne, po prostu na mój gust trochę nie warto ryzykować bez odpowiedniej pajęczyny LC i wiarygodnych recenzji. Mamy też lokalne telegramowe grupki, które oferują bogate LC poszczególnych vendorów np. Free... (którą mogę polecić) i nie widzę za dużego sensu bawienia się z takimi stronkami, które nawet przez brak oferowania usług po angielsku tracą na jakiejś legitności (to już jest bardziej subiektywna perspektywa).