Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolekcja Lifeisbrutal
22.08.2025, 15:54
Lifeisbrutal
Zauważyłem, że przez kolekcję głównie przewijają się jakieś depresanty (benzo, alko, jakieś nawet opio). Czy substancje z innych grup pojawiają się na warsztacie? Rzuciłem sobie okiem na tego Sirdaluda (pierwszy raz widzę ten lek) i gdzie jest w tym potencjał rekreacyjny?
Zauważyłem, że przez kolekcję głównie przewijają się jakieś depresanty (benzo, alko, jakieś nawet opio). Czy substancje z innych grup pojawiają się na warsztacie? Rzuciłem sobie okiem na tego Sirdaluda (pierwszy raz widzę ten lek) i gdzie jest w tym potencjał rekreacyjny?
@"Antek991" Sirdalud to lek wykorzystywany w celu obniżenia wzmożonego napięcia mięśniowego
Wskazania do stosowania :
Bolesne skurcze mięśni związane ze schorzeniami kręgosłupa (zespoły szyjne lub lędźwiowe) lub w następstwie zabiegu chirurgicznego (np. przepukliny jądra miażdżystego lub zapalenia stawu biodrowego). Zwiększone napięcie mięśni w chorobach neurologicznych (np. stwardnienie rozsiane, przewlekłe choroby rdzenia kręgowego, choroby zwyrodnieniowe rdzenia kręgowego, udar mózgu).
Wskazania do stosowania :
Bolesne skurcze mięśni związane ze schorzeniami kręgosłupa (zespoły szyjne lub lędźwiowe) lub w następstwie zabiegu chirurgicznego (np. przepukliny jądra miażdżystego lub zapalenia stawu biodrowego). Zwiększone napięcie mięśni w chorobach neurologicznych (np. stwardnienie rozsiane, przewlekłe choroby rdzenia kręgowego, choroby zwyrodnieniowe rdzenia kręgowego, udar mózgu).
22.08.2025, 16:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2025, 17:11 przez Lifeisbrutal.)
(22.08.2025, 15:54)Konrad Curze napisał(a): Lifeisbrutal
Ten lek Sirdaluda mam akurat na szczękę żeby mi się tak nie zaciskała. A kolejna kwestia ja tego nie biorę dla rekreacji tylko życie mi się pojebało ostatnio, psycha mi sadła i zresztą miałem wypadek i lekarz mi wypisał takie leki. Nie mam zamiaru tego ćpać.
22.08.2025, 19:00
Lifeisbrutal
Jasne, sorry - po prostu błędnie założyłem, że tego typu kolekcje są pod rekreacyjne rzeczy. Zdrowiej i oby z czasem się ułożyło.
Jasne, sorry - po prostu błędnie założyłem, że tego typu kolekcje są pod rekreacyjne rzeczy. Zdrowiej i oby z czasem się ułożyło.

![[Obrazek: IMG20250822161107.jpg]](https://i.ibb.co/7mKDLww/IMG20250822161107.jpg)