Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
28.04.2025, 19:37
no dobre czyste 3mmc to jest klasa sama w sobie..moim, zdaniem przebija 4mmc pod tym wzgledem, ze daje dopaminiwy clearhead przez co faza jest bardziej kulturalna i kontrolowana...4mmc tez zajebniste jednak bielutka, suchutka i kruche trojke stawiam wyzej...ale to wszystko pod warunkiem ,ze jest dobrze oczyszczona..zjebane adrenalinowe sorty 3mmc nie robilmy roboty a jedynie podbijaly cisnienie i robily kolomyje w glowie jak jakies spierdolone 3cmc
27.06.2025, 21:44
A mi coś takiego wpadło w łapki :3
Paczka doleciała mega szybko a kosztowało mnie to niecałe trzy eurogąbki, tak skurwesyny dobrze czytacie, 2,70€ za gramulca gargulca
![[Obrazek: photo-2025-06-25-20-40-41.jpg]](https://i.ibb.co/cKN9n9mW/photo-2025-06-25-20-40-41.jpg)
Działanie? Chyba nie musze opisywać bo opisywane tutaj milion razy tylko że kilka razy mocniejsze ze względu na czystość substancji.
Kolekcja klasyki zapraszam i polecam Piotr Fronczewski.
Paczka doleciała mega szybko a kosztowało mnie to niecałe trzy eurogąbki, tak skurwesyny dobrze czytacie, 2,70€ za gramulca gargulca

![[Obrazek: photo-2025-06-25-20-40-41.jpg]](https://i.ibb.co/cKN9n9mW/photo-2025-06-25-20-40-41.jpg)
Działanie? Chyba nie musze opisywać bo opisywane tutaj milion razy tylko że kilka razy mocniejsze ze względu na czystość substancji.
Kolekcja klasyki zapraszam i polecam Piotr Fronczewski.
Wszystko jest fiksją
27.06.2025, 21:59
Skąd takie zajebiste 3mmc?
Możesz podesłać jakiś link, albo dać znać na PW?
Bardzo bym prosił. Z góry dzięki.
Możesz podesłać jakiś link, albo dać znać na PW?
Bardzo bym prosił. Z góry dzięki.
27.06.2025, 22:33
jprd... fota robi wrażenie, a samą 3jkę to bym spróbowala , oj takkkk 
dawaj namiar na pw

dawaj namiar na pw
03.08.2025, 23:13
mordo co ty jebiesz za farmazony
po 3 mmc jest mniejsza zwała niż po 3 cmc czy 4 cmc o ile w ogóle można nazwać to zwałą
po 3 mmc jest mniejsza zwała niż po 3 cmc czy 4 cmc o ile w ogóle można nazwać to zwałą
22.08.2025, 16:04
Jako, że 3-MMC ma niedługo zagościć w ofercie Escobara uznałem, że warto odświeżyć wątek. Też zauważyłem pewien brak konkretniejszych informacji na temat metafedronu (tutaj i na blogu), zatem jeżeli ktoś chciałby bardziej szczegółowo podzielić się swoimi doświadczeniami z tą substancją byłbym bardzo wdzięczny (i też sądzę, że przydałoby się innym forumowiczom).
22.08.2025, 19:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2025, 19:17 przez inked_kawadrat.)
Ostatni raz waliłem legit sort jak mieszkałem w nl i za czasów legala.
Nie wiem czy to kwestia batchu czy 3mmc takie jest ale mnie klepał kosmicznie.
Porównując do 4mmc które miałem przyjemność ostatnio testować - mam wrażenie że jest mocniejsze to coś innego niż porównanie 1:1
Dokładniej chodzi mi to możliwość przegięcia pały. Kilka razy zdażyło mi się poryć tym sortem, zwidy i ogólnie ciężki stan. Mogę to chyba nazwać przedawkowaniem
Jak zaczynałem powiedzmy o 17 to byłem w stanie tak się nawpierdalać że od 3 do 5 rano zwinięty w kłębek i „oni mnie kurwa obserwują” XD potem przechodziło i dalej rura.
Z czasem nauczyłem się dawkować ostrożniej i to nie występowało ale chcę powiedzieć że na mojej osobie 4mmc jest stabilniejsze i bezpieczniejsze.
Ogólnie wspominam dobrze bo działało dłużej i dorzutki również efektywniejsze.
I jest mega różnica kiedy były posiłki, nawadnianie i spokojniejsze dawkowanie.
Zaliczyłem duże zwały na tym ale to na własne życzenie, kiedy było BHP i kultura to było całkiem znośnie.
Czy podejdę do tego jeszcze raz?
No kurwa pewnie że tak ale na pewno dużo ostrożniej i z wagą jak z klasycznym mefiu.
Wtedy z chęcią napisze racke z testów pod kontrolą bo wtedy to było walenie w klame aż się wysypywało z nosa
Nie wiem czy to kwestia batchu czy 3mmc takie jest ale mnie klepał kosmicznie.
Porównując do 4mmc które miałem przyjemność ostatnio testować - mam wrażenie że jest mocniejsze to coś innego niż porównanie 1:1
Dokładniej chodzi mi to możliwość przegięcia pały. Kilka razy zdażyło mi się poryć tym sortem, zwidy i ogólnie ciężki stan. Mogę to chyba nazwać przedawkowaniem

Jak zaczynałem powiedzmy o 17 to byłem w stanie tak się nawpierdalać że od 3 do 5 rano zwinięty w kłębek i „oni mnie kurwa obserwują” XD potem przechodziło i dalej rura.
Z czasem nauczyłem się dawkować ostrożniej i to nie występowało ale chcę powiedzieć że na mojej osobie 4mmc jest stabilniejsze i bezpieczniejsze.
Ogólnie wspominam dobrze bo działało dłużej i dorzutki również efektywniejsze.
I jest mega różnica kiedy były posiłki, nawadnianie i spokojniejsze dawkowanie.
Zaliczyłem duże zwały na tym ale to na własne życzenie, kiedy było BHP i kultura to było całkiem znośnie.
Czy podejdę do tego jeszcze raz?
No kurwa pewnie że tak ale na pewno dużo ostrożniej i z wagą jak z klasycznym mefiu.
Wtedy z chęcią napisze racke z testów pod kontrolą bo wtedy to było walenie w klame aż się wysypywało z nosa
23.08.2025, 00:58
Kurde, jak to ma powodować jakieś zwidy czy coś, to raczej też nie dla mnie, bo takich środków zdecydowanie unikam.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
23.08.2025, 10:05
kurvvisko ale to raczej jeśli lecisz bez kontroli, bez jedzenia i ledwo co pijesz
Jak jadłem 3mmc jak człowiek (
), do tego posiłki i odpowiednie nawadnianie było mega spoko i bez tych dziwnych jazd.
Ogólnie trochę czytałem raportów innych ludzi i też im się zdarzało przegiąć i podobne efekty.
Jak jadłem 3mmc jak człowiek (
), do tego posiłki i odpowiednie nawadnianie było mega spoko i bez tych dziwnych jazd. Ogólnie trochę czytałem raportów innych ludzi i też im się zdarzało przegiąć i podobne efekty.