Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pregabalina
23.08.2025, 21:08
@"Antek991"
Swego czasu wsypywałem pregabę do wody po prostu, ale od kiedy wypiłem w ten sposób 1,5g+ na raz. to wymiotować chce mi się czując ich smak. Polecam lekko "rozedrzeć" kapsułki tak aby w żołądku szybciej się otworzyły. Też nim zacznie działać to naszykuj sobie wszystko co jest Ci potrzebne podczas tripa, bo później mogą wystąpić problemy motoryczne.
Swego czasu wsypywałem pregabę do wody po prostu, ale od kiedy wypiłem w ten sposób 1,5g+ na raz. to wymiotować chce mi się czując ich smak. Polecam lekko "rozedrzeć" kapsułki tak aby w żołądku szybciej się otworzyły. Też nim zacznie działać to naszykuj sobie wszystko co jest Ci potrzebne podczas tripa, bo później mogą wystąpić problemy motoryczne.
23.08.2025, 21:13
Konrad Curze
Wczoraj to nawet miałem lekkie haluny xD
Normalnie mi się mienił obraz 🤫
Parę sztuk wysłałem do kawy i coś tam wysypalem i w klamota.
Potem zjadłem 0.75 kwatepiny i łyczek hydro to kurwa takie miałem sny, że jak się obudziłem to byłem w szoku i na poważnie myślałem kurwa ja tam byłem .
Wczoraj to nawet miałem lekkie haluny xD
Normalnie mi się mienił obraz 🤫
Parę sztuk wysłałem do kawy i coś tam wysypalem i w klamota.
Potem zjadłem 0.75 kwatepiny i łyczek hydro to kurwa takie miałem sny, że jak się obudziłem to byłem w szoku i na poważnie myślałem kurwa ja tam byłem .
23.08.2025, 22:18
@"Antek991" To polecam poeksperymentować i wzbogacić pregabę (stopniowo) o wcześniej wspomniane przeze mnie substancje - halucynacje i bogate doznania gwarantowane. Do tego na pregabie z DXM muzyka jest cudowna i mimo trudności z poruszaniem się, świetnie się chodzi / tańczy.
23.08.2025, 22:37
Konrad Curze
Kurwa DXM to żeś mi dał misje
Kiedy ja o tym wgl ostatnio pomyślałem ?
Kupie lat temu haha .
Zobaczę może 10 pestek DXM wrzucę + prega i zobaczę co i jak . Ale kiedy to nie wiem
Kurwa DXM to żeś mi dał misje

Kiedy ja o tym wgl ostatnio pomyślałem ?
Kupie lat temu haha .
Zobaczę może 10 pestek DXM wrzucę + prega i zobaczę co i jak . Ale kiedy to nie wiem
23.08.2025, 22:42
@"Antek991" Rzuć okiem na moje posty na tej nitce i DXM-owej, bo tam na pewno wspominałem o urokach tej mieszanki i moich radach dotyczących brania dexa. Sądzę, że mogą być pomocne w tego typu zabawach (po pierwsze jebać Acodin bo jest droższy i gorzej się wchłania niż Tussidex).
23.08.2025, 22:49
@"Antek991" Trochę popatrz, bo to powinny być relatywnie nowe odpowiedzi (trochę nie chce mi się tego wygrzebywać). Możesz albo rzucić okiem na listę wszystkich moich postów na profilu i znaleźć te odnoszące się do DXM / pregaby, albo na paru ostatnich kartach każdego z tych wątków powinny już się znajdować.
23.08.2025, 22:53
19.10.2025, 14:49
To pregabalina ma właściwości narkotyczne?, kiedyś tam mi wciskali zamiast Klonów ale to nie to samo co to.