Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
22.08.2025, 11:40
Od Pabla zawsze temat był sztos nigdy nie dostałem jakieś lipy słabej lub nie aktywnej
22.08.2025, 11:46
(22.08.2025, 11:34)inked_kawadrat napisał(a): @"Antek991"
Polecam 4mmc od Pablo, sztos niesamowity, recki mówią same za siebie
Nie chce rzucać słów na wiatr ale wydaje mi się że w PL top1
Ziomalu ja pamiętam sorty jakie były rok temu

Miód Malina 💓
Escobar to jest kot 🐱 jak Skolim w Top10 na kryminale
22.08.2025, 19:18
@"Antek991"
Bez wahania mogę dołączyć do grona forumowiczów chwalących dobra od Escobara. Wysyłka, pakowanie, kontakt i przede wszystkim towar - pełna profeska. Od dłuuuugiego czasu nie miałem styczności z tak dobrym mefedronem (jeszcze pewnie powstanie dodatkowa recka, bo moja oryginalna mogła być wypaczona hexenem).
Bez wahania mogę dołączyć do grona forumowiczów chwalących dobra od Escobara. Wysyłka, pakowanie, kontakt i przede wszystkim towar - pełna profeska. Od dłuuuugiego czasu nie miałem styczności z tak dobrym mefedronem (jeszcze pewnie powstanie dodatkowa recka, bo moja oryginalna mogła być wypaczona hexenem).
26.08.2025, 09:37
Już się nie możemy doczekać kiedy będzie najlepszy smakołyk na necie 3mmc
Pablo trzymamy kciuki żebyś dał radę to ogarnąć będziesz wtedy bossem bossem
Pablo trzymamy kciuki żebyś dał radę to ogarnąć będziesz wtedy bossem bossem
26.08.2025, 20:47
Tym 3mmc to sam zaczynam się nakręcać ^_^
3mmc już niedługo
Ciekawy jak to ten metafedron kucharz ugotuje .
3mmc już niedługo

Ciekawy jak to ten metafedron kucharz ugotuje .
29.08.2025, 12:50
Każdy czeka jak ten serial pod tytułem " już niedługo" zamieni się w "JEST". Lecz mnie bardziej interesuje cena tego dobrodziejstwa. Może vendor uchyli rąbka tajemnicy bym mógł przygotować się na ten dzień odpowiednio